Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nagyobbat élveztek akkor ha a csajotok a feneketek lyukát is kényezteti miközben veri a farkatok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 17:21
1/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de jobban élvezem a játékot.
2/19 anonim válasza:
Én igen. Főleg ha dug felcsatolhatóval.
4/19 anonim válasza:
El is törném a kezét annak, aki a fenekem lyukához nyúlna. Még ha a csajom az akkor is.
5/19 anonim válasza:
Igen főleg ha elélvezés után szagolgatja, mert az nekem olyan mint másnak szex után az összebújás.
6/19 anonim válasza:
Igen, főleg ha a prosztatát is eléri.
7/19 anonim válasza:
Én nemrégen kezdtem ezt csinálni a páromnak. Akkorát élvezett, amilyet még soha. :) N
8/19 anonim válasza:
Nem. Próbáltuk már de nekem nem jön be!
9/19 anonim válasza:
Nem. Az tabu. Nem vagyok se bu zi se biszex.
10/19 anonim válasza:
Nem, inkább ha 69 ben történik és nem nyúl a valagamhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!