Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek nálatok a durva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek nálatok a durva "bdsm" szex mit jelent, mik a határok?

Figyelt kérdés
A párom vágyik rá ezért érdekel. TUDOM kérdezzem őt, de ahogy kivettem a szavaiból "meglepetésre vágyik" ha elmondja csökken az izgalom ...
2023. júl. 6. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 rendben, feltétlenül megosztom majd a gyerekemmel a szexuális életem részleteit😀
2023. júl. 7. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nyílván nem mondod, el de egyszer rájön. Segédeszközök, vagy már szenilis öregasszonyként kikotyogod stb
2023. júl. 7. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, hogy miért kell mindenáron belepofázni egy-két idiótának abba, hogy kinek mi tetszik. Szerintem ez olyan, mint a vallás. Kit érdekel, hogy milyen Istent imád, amíg nem zavar másokat. Jó lenne már, ha az okoskodók, megmondóemberek befognák a mocskos pofájukat végre és kussban lennének! "Élni és élni hagyni!" Ennek kellene lenni a másokhoz való viszonyulnak. Ha, már nem tud valaki építő jelleggel segíteni, akkor ne mocskolódjon és pofázzon okosakat! Egyébként sem muszáj olvasni a nekik nem tetsző posztokat, kérdéseket! Bocsánat a véleményem stílusáért, de ezek az "szent"embernek látszó parasztok, nem érdemelnek mást!
2023. júl. 7. 12:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Semmi gond nincs azzal, ha valakinek ez vagy az nem jön be, sőt az se gond, ha undort vált ki, DE ne akarja már senki megmondani a másiknak, hogy hogyan élje az életét, hogyan szeretkezzen,hogyan élje meg vágyait,hogyan kapcsolódjon ki... Én pl undorodom a pókoktól, mégse gondolok semmi rosszat azokról akik pókokat tartanak otthon...
2023. júl. 7. 17:35
 15/15 anonim ***** válasza:
39%

Férjem közben megszokott eroszakolni én nagyon élvezem

Pofoz tépi a hajam ravag az ágyra és nagyon keményen tol

2023. júl. 9. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!