Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek nálatok a durva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek nálatok a durva "bdsm" szex mit jelent, mik a határok?

Figyelt kérdés
A párom vágyik rá ezért érdekel. TUDOM kérdezzem őt, de ahogy kivettem a szavaiból "meglepetésre vágyik" ha elmondja csökken az izgalom ...
2023. júl. 6. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Azzal ugye tisztában vagytok, hogy a BDSM-et és annak különféle elemeit nem véletlenül tanítják konferenciákon és workshop-okon? Ha ennyire nem vagytok képben a dologgal, akkor gyertek el a 15-i "Caesar BDSM Party by Kink Paradise" bulira, ahol vannak tapasztalt domok/dominák, akik megtanítanak titeket az alapokra. Egyszerű kikötözések, korbáccsal bánás, dominancia, stb.

Nekem szubként az első feladatom az volt, hogy írjak tele egy A4-es papírt a vágyaimról és a határaimról. És még így is sokat beszélgettem Urammal arról, hogy egészen pontosan mit szeretnék, és hogy mit tudok neki adni.

Alárendeltségnek is több szintje van, mert lehet, hogy a párod brat, szub, vagy épp szolga. Mindhárom szint másfajta dominanciát igényel. Szóval ez nagyon nem úgy működik, hogy "na akkor durva BDSM oszt' csapassuk".

2023. júl. 6. 22:01
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Bro' akkor jársz el a leghelyesebben ha tartod a fokozatosság elvét. Figyelj maximálisan a szubmisszív félre, igyekezz olvasni a gondolataiban, minden rezdüléséből, mozdulatából, csatlakozz az agyára.
2023. júl. 6. 23:21
 3/15 A kérdező kommentje:

Részben igazad van, viszont kicsit már túl is toltad.

Az, hogy kinek milyen vágyai vannak nincsenek szabálykönyvbe vésve, ahogy az se mi fér bele az együttlétekbe.

NEM bdsm kapcsolatról van szó. Nevezhetjük bárminek sőt megköszönöm, ha behatárolod általam ismert vágyai alapján melyik csoportba tartozik:

Szex közben

- Szereti ha húzom a haját

- Fenekelem

- Lefogom (kezét, lábát)

- Szorítom a torkát

- Ha bármelyik testrészemet nyalatom vele

- Ha játszok a fenekével (ujjazás, anál plug)

- Ha mocskosan beszélek vele (trágár szavak nélkül)

- A mélytorkozást, de ha nem megy neki nem élvezi ha erőltetem

Amit még tudom, hogy nem szeret az az arcának tenyérrel való paskolása kivéve ha a szájában a farkam és azt paskolom.

DE a mindennapokban sőt az aktusok alatt sem ez az általános. Ez csak egy-egy alkalom AMIKOR végre kizökkenhetünk a mindennapi szarból ami körülvesz.

Viszont azt tapasztalom, hogy a férfiak (magam is szeretem ha dominálnak), sokkal extrémebb dolgokra vágynak (sokkal magasabb az ingerküszöbük).

Tudom nehéz értelmesen válaszolni a kérdésemre, de szívesen venném ha más nők leírnák saját határaikat.

Egyébként csak egyszerű példaként amiért a kérdésem is ki mertem írni, nézd meg hány lábfétises nő van és hány férfi...

2023. júl. 6. 23:24
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Undorító, az ilyeneknek pszihiátrián a helye. Csodálom, hogy ezt megengedik. Ez gyakorlatilag olyan betegség mint a pedofília
2023. júl. 6. 23:25
 5/15 A kérdező kommentje:

4es kérlek fejtsd ki bővebben a véleményed. Azért azt remélem tudod, hogy a bdsm mindkét fél örömömre történik, míg amihez hasonlítottad pontosan ennek hiánya miatt bűncselekmény.

Egyébként örülök, hogy neked ilyesmire nincs szükséged a szexualitásodban. Ha elolvasod a kommentemet láthatod az EGYIK okát miért vágyunk erre...

2023. júl. 6. 23:38
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Én sajna még csak light BDSM-et éltem át, de az nagyon jó volt. Azt tudom, hogy nem szeretném se az öklözést, se a felkészítés nélküli anált, a szúrásokat, a vért vagy a kakiszexet. Engem a BDSM-ben pont ezeknek a "látványos" dolgoknak az ellenkezője, a lelki oldal vonz: hogy szolgálhatom, tisztelhetem a férfit, aki miután kielégítettem őt, szintén megadja számomra a kielégülést valamilyen formában (és ehhez nem feltétlenül kell elélveznem, akkor is boldog vagyok ha megdicsér).

Tetszene például, ha úgy járna a fenekemben, hogy vibrátort használ a puncimhoz, ez nagyon régóta vonz. Viszont azt nem tudom, milyen a barátnőd. Én érzelmes szolga vagyok, azt szeretem, amit a férfi is: ha imád nyalni, szeretem, ha nyalnak. Ha nem, akkor nekem se fontos. Ha szereti a mélytorkot én is rajongok érte, ha nem akkor nem zavar hogy máshogy igényli a törődést. Max annyi fenntartásom van, amit fentebb említettem, plusz szeretnék csak ketten lenni vele. De még olyan nem volt, hogy ezeken kívül ne tetszett volna valami, amit kitalált: pl egyetemi tananyagok felkérdezése, ha valamit nem tudok, felpofoz, és megfenyeget hogy nagyon istenesen elver, ha nem használom az eszem stb, eddig ezek voltak.

Nagyon izgat, ha mellettem okosabbnak, jobbnak, férfinak érezheti magát, ha leigázhat, ha kiadhatja magából a feszültséget azzal, hogy üt vagy ver engem. Kicsit ez már mazochizmus tudom, de nehéz ennél szebb és kielégítőbb dolgot elképzelnem.

Remélem, ti is megtaláljátok a számotokra legjobb útját a szeretkezésnek :) én is még dolgozom ezen.

2023. júl. 7. 07:59
 7/15 anonim ***** válasza:
13%
Utolsó ne haragudj de számomra ez rendkívül kiábrándító, olyan mintha saját életed, gondolatod sem lenne. Csak egy büdös szolga vagy. Hogy lehet így élni? Mégis miféle betegség ez?
2023. júl. 7. 10:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#7: Neked mindenbe bele kell pofáznod?
2023. júl. 7. 10:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

#7 nem haragszom xddd

Nekem édes mindegy, mit gondolsz rólam, egyedül az számít hogy én és a partnereim jól érezzük magunkat együtt. Ez általában sikerül is, legyen bármilyen is a személyiségem :))

2023. júl. 7. 11:11
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Remélem ha lesz gyereked majd rájön milyen anyja volt...egy beteg szolga anyuka
2023. júl. 7. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!