Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van beteljesületlen szexuális vágyad, és mennyi az esélye hogy ez valóra is válljon?
Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 09:37
31/38 anonim válasza:
Nagyon vékony, 10/10es csajjal szexelni. De mivel ronda vagyok, sose fog összejönni
32/38 anonim válasza:
Van. Nem sok de van. Biztosan nem fog összejönni! f.
33/38 anonim válasza:
Van de valószínű nem fog megtörténni. Több is van de mondjuk egy pár...szeretném kipróbálni egy ázsiai, latin és vagy egy afrikai lánnyal, két barátnővel...újra exel.
34/38 anonim válasza:
Egy szép csajszi akit popsiba dughatom ugy hogy nem mossa ki magát ...
35/38 anonim válasza:
17 -es....
Én aztán megértelek! Velem ugyanezt egy nő játszotta el évekig...
Nagy vágyam mi lenne ? Hát.. lévén, hogy mozgássérült férfi vagyok, így elég sokminden kimaradt...
De már nem fog teljesülni ezek közül semmi.
36/38 anonim válasza:
Volt. Azt hittem hogy nem fog teljesülni, de tegnap este összejött.
37/38 anonim válasza:
#36 "Azt hittem hogy nem fog teljesülni, de tegnap este összejött"
És mi volt az?
38/38 anonim válasza:
Van pár extrem vágyam de ugy érzem már csak fantázia marad már 50 éves f. vagyok és eddig nem jött össze nem hiszem hogy ezután lesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!