Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexuális vágyainkat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális vágyainkat a legtöbbször lehet hogy nem azzal tudjuk megélni, akivel élünk aki a társunk?

Figyelt kérdés

2023. júl. 4. 16:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
14%

20. Nem értem, hogy akkor miért kell házasodni, ha úgysem fog működni és nem monogám kapcsolatban él az ember?

Akkor legyen nyitott, lol.

És az neki jó? Hát nem tudom. Azt sem tudom, hogy lehet-e annak köze ahhoz, hogy ilyenkor a nők libidójs csökken, hogy mondjuk nem élnek meg dolgokat, bár kétlem. Hormonok, oké.

De még mindig nem értem, miért házasodik két ember, ha végül nem egymást szeretgetik, élik az életüket. Egymás mellett élnek, intimitás nélkül?

2023. júl. 5. 10:39
 22/26 anonim ***** válasza:
77%

#21 Lehet, hogy valakivel 5-10 évig tök jó együtt lenni. Ebben az időszakban eldöntöd, hogy jó ember-e, alkalmas-e házastársnak. Ha igen, házasodsz. Ennyi. Az, hogy ez örökre fog tartani, az esély kb 0. Az, hogy egy jó ember jó ember marad-e, az már nagyobb esély. A szex és az életközösség nem örökre összetartozó dolgok.

Én 10 évig voltam full monogám kb szerelmes az asszonyba. Aztán pár éve újra szexelek másokkal is, mi is abban maradtunk, hogy diszkréten kezeljük ezeket a dolgokat. A nejemet továbbra is szeretem, vele akarok megöregedni, meghalni. Az életem az övé. Ettől függetlenül van szeretőm, és fizetni is szoktam szexért.

2023. júl. 5. 10:54
 23/26 anonim ***** válasza:
28%

22. Te dolgod. Én ilyenkor elválnék, mert nekem szükséges a napi 2-3 nőként. Szóval. :)

Mindenki más..

2023. júl. 5. 12:43
 24/26 anonim ***** válasza:
67%

#21 az érzelmi és a testi monogámia szétválasztható. Nagyon sok olyan pár van akik szeretik egymást, de egyben a változatosságot is.

Ettől ha még ha te monogám kapcsolatban hiszel tedd azt. Mi sem mondjuk meg neked, hogy óóóó gyere inkább klubba és kóstolj bele. Mindenki azt teszi ami neki jó - ha mindkét fél tud róla, beleegyezik akkor senkinek sincs joga elítélni ezért a másikat.

2023. júl. 5. 12:53
 25/26 anonim ***** válasza:
21%

24. Mondjuk vicces, ha nem értek egyet, egyből le kell pontozni.

Szép kis oldal. :)

2023. júl. 5. 13:41
 26/26 Avair2010 válasza:
Az első választ ne vedd komolyan, ha nem muszály! Lehet, hogy csak az a helyzet, hogy nem a jelenlegi párod a nagy Ő, hanem valaki egészen más, és nem tudsz rajta sehogy se túllépni. Saját tapasztalat: nem tudok rajta túllépni 28-29 éve.
2023. júl. 5. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!