Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor döbbentél rá arra, hogy hízás/hízlalásfétised van?
Nekem már gyerekkorban elkezdődött, de elfolytottam, nem törődtem vele.
Mikor jöttetek rá, hogy szívesen lennétek kövérebbek vagy hízlalnátok valakit?
Érdekes kérdés
Az emberiség elég nagy része ennek a kérdésnek az ellentétével foglalkozik
Folyik a víz, fojt légutat elzár, "elfolytottam" helyesírási hiba.
A sav kifolyt a gőze majdnem megfojt.
Na látod ma is tanultál valamit :)
Nekem mindkettő van, de én is kövér akarok lenni mindenképpen, ha csak az egyiket élhetném meg, akkor az mindenképpen a hízás lenne! A nők hízása és hízlalása is nagyon vonz, de anélkül még meglennék. A legelőnyösebb egy jó kis vékony etetőlény lenne, mert az ki tudná szolgálni minden igényenyemet.
Jelenleg 27 éves vagyok, 182kg és 173cm magas vagyok.
Nekem is gyerekkorom ota kedvenc rajzfilmjeimbe mindig voltak hasonlo jelenetek
Írhatsz ha szeretnél még a témárol dumcsizni
#4 vagyok, az kimaradt, hogy már kisgyerekként is voltak jelei ennek nálam.
Igazán csak 8 évesen tudatosítottam ezt magamban. Voltam már gyerekként is enyhén túlsúlyos, de akkor még sehol nem voltam a mostanihoz képest.
#6 cserébe magamat adom neki.:D
A feeder szerep úgyis erről szól leginkább, nincs ebben semmi önzés, mert ők sem úgy élik meg.
Te már menni sem tudsz rendesen 182 kilóval. Szóval, te már súlyosan kövér vagy.
#9, jó tudni, hogy menni sem bírok rendesen, mert éppen ma kellett lesétálnom ~2.5km-t, LOL
És ennél még többet is bírok, akár 4-5 is megy még. Igaz, utána fadarabként dőlök be az ágyba, és szétjárom a lábaimat, de mégis képes vagyok még ilyen távolságok megtételére. Sokan meg 110 kilósan kivannak ettől:D Mondjuk, én mindig mindehová biciklivel meg gyalog járó gyerek voltam, így megszoktam az évek alatt. Régen még 15km-ek is megvoltak, ahhoz képest ma már tényleg csak árnyéka vagyok régi önmagamnak, de ahhoz képest engem még mindig kevésbé visel meg, mint a legtöbb magam súlyú embert.
Ezzel a súllyal pedig 4km-eket lesétálni még nagyon nem rossz ám!
Pár hónapja arra is volt példa.
Szóval, lepereg rólam ez "menni sem tudsz rendesen" baromságod. Aki már menni sem tud rendesen, az elmegy a sarokig, aztán kifullad kb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!