Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legelső hármas szex során milyen érzés látni a párunkat, hogy más elégíti ki elöttünk?
10.
Tervezett volt egyébként vagy spontán?
Jó story egyébként izgalmas lehetett
Nekem izgatóan megalázó volt látni, ahogy egy nálam nagyobb farkú pasi keményen lerendezi a feleségemet.
Nem annak indult, de így derült ki, hogy bejön a cuckold. Azóta néhány havonta csináljuk közös döntés alapján, ennél gyakrabban nekem már érzelmileg megterhelő volna, de így én is tudom élvezni.
Nekem izgató volt látni ahogy a másik csaj szopja, a párom meg élvezi. A behatolást is izgató volt látni. Akkor már elélveztem kétszer, de azt nézve újra eláztam.
Bi vagyok. Egy cuki bi csajt találtunk harmadiknak, akinek mindketten szimpik voltunk. Egy pillanatra sem merült fel bennem féltékenység. Márcsak a logika miatt sem. Hisz mindketten ugyanúgy szexeltünk a csajjal. Amikor meg láttam őket együtt és láttam élvezni a párom, izgató volt és örültem az örömének és hogy együtt élhetjük meg ezt is.
30N 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!