Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legelső hármas szex során...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legelső hármas szex során milyen érzés látni a párunkat, hogy más elégíti ki elöttünk?

Figyelt kérdés

#hármas szex #kiélígítés
2023. júl. 4. 11:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10.

Tervezett volt egyébként vagy spontán?

Jó story egyébként izgalmas lehetett

2023. júl. 9. 22:28
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Barátja nem húzott fel kettesben is?
2023. júl. 10. 13:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
10-es. vagyok. Fantáziáltunk már a barátról korábban is, de ez az első spontán volt. A többi félig tervezett, félig spontán. Soha nem voltam külön senkivel, csak a férjemmel együtt.
2023. júl. 10. 19:15
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
És így, hogy jo a sorrend, hova elvez a baratja? Te döntöd el, vagy kozosen? Ilyenkor elvezi a ferjed a masik elvezeset?
2023. júl. 11. 08:13
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
A baráttal csak egyszer voltunk utána, mert külföldre költözött. Akkor ő a puncimba élvezett. A többi hármas már swingerbe volt, ott gumiban voltak a beszállók.
2023. júl. 11. 10:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor igazabol nem állított le titeket, ha a puncidba elvezett a baratja. És csajjal elkepzelted ugyanezt forditva?
2023. júl. 13. 00:01
 17/21 anonim válasza:
19%
Hogy lehettek ekkora pancserek? Ha a feleséged,ne hagyd hogy más bassza... Emberek...
2023. júl. 14. 22:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt állandó házibarátunk,egy ismerős srác 3 évig.Mindketten a párom puncijában élveztünk el,volt hogy többször is.Mi élveztük és feldobta a kapcsolatunkat.
2023. aug. 8. 03:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem izgatóan megalázó volt látni, ahogy egy nálam nagyobb farkú pasi keményen lerendezi a feleségemet.

Nem annak indult, de így derült ki, hogy bejön a cuckold. Azóta néhány havonta csináljuk közös döntés alapján, ennél gyakrabban nekem már érzelmileg megterhelő volna, de így én is tudom élvezni.

2023. aug. 8. 13:10
 20/21 anonim ***** válasza:
96%

Nekem izgató volt látni ahogy a másik csaj szopja, a párom meg élvezi. A behatolást is izgató volt látni. Akkor már elélveztem kétszer, de azt nézve újra eláztam.

Bi vagyok. Egy cuki bi csajt találtunk harmadiknak, akinek mindketten szimpik voltunk. Egy pillanatra sem merült fel bennem féltékenység. Márcsak a logika miatt sem. Hisz mindketten ugyanúgy szexeltünk a csajjal. Amikor meg láttam őket együtt és láttam élvezni a párom, izgató volt és örültem az örömének és hogy együtt élhetjük meg ezt is.

30N 36F

2023. aug. 9. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!