Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek előfordult, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult, hogy rokonotok által kerültetek izgalmi állapotba?

Figyelt kérdés
Előfordult hogy szexuálisan izgalomba hozott egy rokonom az öltözködésével, de még mielőtt bárki rosszat feltételezne rólam, sohasem létesítettem szexuális kapcsolatot rokonnal és ezután sem fogok.
2023. júl. 3. 06:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
Kedves utolsó! Bár én nem tartozom azok közé akik lefekszenek az unokatestvéreikkel, de felhívnám a figyelmed arra, hogy még a magyar törvények is engedik teljesen legális a szex és a házasság unokatestvérek között. Valószínűleg jóval alacsonyabb az egészségügyi kockázata annak, hogy ebből is beteg utód szülessen, mert különben tiltott lenne. Persze, az esélye nem 0, de még egészséges (nem távolabbi és nem rokoni) kapcsolatban történteknél sem! Így aztán... Egyébként is biztos van olyan dolog ami miatt TÉGED is lehetne betegnek vagy retardáltnak hívni! Azért ne essünk már egymás torkának ilyesmi miatt! Akinek ez sok úgy sem csinálja, akinek nem annak meg egészségére! Attól még ennél sokkal betegebb dolgok is vannak!
2023. júl. 3. 12:31
 12/20 anonim ***** válasza:
41%
Akkor csináljad nyugodtan. Nem mondtam h így sokasodjatok. De vannak akik így szaporodnak, hártyáskezu beteg gyereket. Kit érdekel hogy mit csinálsz. Én ha a barátnőd lennék és elnondanád hánynék tőle... Ez van. Undoríto akkor is ha csak lyukrol volt szo, ennyi erővel anyjukkal is lehetne.
2023. júl. 3. 12:32
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Azért mert neked nem beteg attól a többségnek lehet az. Minek rinyáltok itt akkor. Tudhatnátok h nem csak olyanok írnak akik helyeslik. Nem kell kérdezni akkor. Csináld csak. Meg több retard.
2023. júl. 3. 12:34
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

11#... nem én estem más torkának... hanem a 8# as jött nekem.

12# ismétlem, nem szaporodni akartunk, és néhány alkalom volt csupán.

És nem, az anyukám más korosztály, más emberi kapcsolat, úgyhogy ebben sem adok igazat neked.

Amúgy nyugodtan hanyjál...és mindig gondolj bele, hogy akivel vagy, lehet,hogy számodra még undorítóbb dolgokat is csinált, csak éppen nem tudod....

13# asszem te a 8# As lehetsz, túltárgyalva, hagyjuk ezt a retartd szöveget.

2023. júl. 3. 12:38
 15/20 anonim ***** válasza:
27%
Hogy mi az undibb, pl homoszexualitás, anal, grupi, állattal stb. Képzeld hogy ugyan olyan undorító unoketesoval is. Rengeteg embernek ez a véleménye. annyira féltel így szaporodni az is 1 ok arra h ez abnormal. A társadalom undoritonak tartja. Inkább nem kellene büszkén hangoztatni. Nézzél meg cikkeket erről az interneten mennyire betegnek tartják.
2023. júl. 3. 12:43
 16/20 anonim ***** válasza:
2023. júl. 3. 12:48
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Felesleges az ilyeneknek beszélni. Gondolom nyugtató szavakért jöttek, hogy ők mennyire normálisak.
2023. júl. 3. 12:58
 18/20 anonim ***** válasza:
45%

"Előfordult hogy szexuálisan izgalomba hozott egy rokonom az öltözködésével, de még mielőtt bárki rosszat feltételezne rólam, sohasem létesítettem szexuális kapcsolatot rokonnal és ezután sem fogok."

valahogy így. jó karban levő rokonaim vannak és általában nem feszengenek miatta, hogy milyen öltözékben és milyen testhelyzetekben vannak, szóval különösen így nyári melegben nem ritka, hogy igencsak izgató testrészeik is szabadon vannak, és velem is előfordult, hogy izgalomba jöttem. de ennek nem adtam semmiféle látható jelét, és sohasem létesítenék velük semmiféle szexuális kapcsolatot.

2023. júl. 3. 13:51
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
1* a lába miatt.
2023. júl. 3. 17:33
 20/20 anonim ***** válasza:
29%
Unokatesóm szopott már le régebben, nem egyszer. Sógornőmet dugtam, most ha minden jól megy, meg lesz unokatesóm unokatesója ;)
2023. júl. 3. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!