Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél, akik igazán szeretik a szexet, Onlyfansoznak és minden hány cm pénisz az ideális?
Figyelt kérdés
Nem kell sajnálni, nagy farkam van. Írjátok meg a tutit. Nimfomániás csajok, szex éhesek, prostik, és ilyen nők. Nem a templomba járós állandóan feje fájós nők véleménye érdekel. Nekik tudom a 9 cm is sok.2023. júl. 2. 20:04
2/10 anonim válasza:
23/6 És jó kemény legyen és jó sokáig bírja. Az sem baj sőt az a jó ha három is van belőle kéznél.
4/10 anonim válasza:
Azé' minimum 40 legyen! Imádom, amikor alulról betolva a garatomat birizgálja a vége!
5/10 anonim válasza:
Nekem 2p plusz kalap már elég.
Annál még megy a mélytorok.
Kövess be!
6/10 anonim válasza:
Nimfomániás szexéhes szeximádó vagyok legyen 20+ hosszú és legalább 5,5 cm átmérőjű.
7/10 anonim válasza:
Azon gondolkodtál már haver hogy azért nincs csajod mert a brokeszed tartod a legfőbb értékednek? Akkor ennyinek is tekintenek - egy f.sznak (nem éppen dicsérő hasonlatként). A nők viszont a Férfiakra gerjednek - igen még a szexmániás nők is.
8/10 anonim válasza:
Amúgy meg
prosti - a minél kisebbet szereti, s hogy minél korábban lemenjen a fuvar;
OF - semmi köze a szex szeretetéhez, nem örömből csinálják hanem pénzért.
9/10 anonim válasza:
Az ideális az 13 cm. Meg sem érzem még seggbe sem.
Nem tesz kárt bennem.
10/10 anonim válasza:
"minden nő szereti a szexet, de nem minden szex szereti a nőt"
coelho
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!