Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nagyrészének miért van kicsi melle?
Figyelt kérdés
80 % ának szerintem kicsi melle van, kevés az akinek úgymond annyira nagy hogy gömbölyű legyen. Miért van ez?
Amúgy tetszik nekem a kicsi mell az is úgyan úgy izgató.
2023. júl. 2. 17:23
1/13 anonim válasza:
Azt írja : "szerintem...". 😂😂😂😂
Kit érdekel, hogy mi van "szerinted"?
2/13 anonim válasza:
Ööö mert az az átlag, nem pedig az 1200 köbcentis szilikoncsoda .
3/13 anonim válasza:
Konkrét evoluciós szerepe nincs a nagy melleknek, kizárolag csak a tetszést, az izgalmat fokozza. Egyébbként az ember kétlábra állasakor kezdett növekedni, azért hogy a gömbölyű fenék vizuális ingerét, illuzioját potólja. Ezért ilyen bizonytalan a nők mellének mérete, mert jó ha nagy, de a szaporodást közvetlenűl nem befolyásolja. Hiszen csak egy nagymértékben elburjánzott zsirtömegről van szó, ezért is hajlamos a rákosodásra, a nagy mell.
5/13 anonim válasza:
Mert a mellnek az utód táplálása a funkciója, minek legyen nagy mellünk, amíg nincs utód?
6/13 anonim válasza:
Nah szerintem meg a kicsiből van keves...nekem az jön be...
7/13 anonim válasza:
Miért zavar a kicsi melled? Ez ugyanaz mint akiknek kicsi a farkuk, mondjuk 10 cm. Arról nem tehetnek, sem a nők, sem a férfiak, ha kicsi.Vannak akik a kicsire esküdnek.
8/13 anonim válasza:
Akkor mi is kérdezhetjük, hogy miért van annyi alacsony férfi? Egy nő részben, a melle miatt nőies is(nem kell, hogy óriási legyen, de azért legyen mivel játszani). Én még nem láttam olyan férfit, aki ne bámult volna egy mély dekoltázst. 😅
9/13 anonim válasza:
Az kérdés, hogy mi van fejekben?
27:20tól a lényeg!
10/13 anonim válasza:
Sajnos kevés a szép, nagy mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!