Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobb óvszerbe maszturbálni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb óvszerbe maszturbálni?

Figyelt kérdés
Nyilván erre az olcsóbbat használnék.
2023. júl. 1. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Miért lenne jobb? A saját kezed se éreznéd olyan intenzíven mint eddig.
2023. júl. 2. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Én rájöttem, hogy akkor a legélvezetesebb maszturbálni amikor jó a közérzetem és boldog vagyok hetek óta. Mint például most is. Olyankor teljesen mindegy milyen segédeszközzel maszturbálok művaginával vagy kézzel mert nagyon jó lesz és az orgazmus is fantasztikus lesz
2023. júl. 2. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem max a ratyiknak...
2023. júl. 2. 01:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb higénikusabb, ha szobában vagy. Amugy nincs nagy különbség.
2023. júl. 2. 04:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Minek? Ráadásul még pénzbe is kerül. Még a rendes szexhez is utáltuk. Olyan, mint zokniban lábat mosni. Ezt egy volt kolléga mondta buliban. De egy időnek el kellett telnie hogy kialakuljon a bizalom, hogy megszakított közösüléskor sem élvezek bele a páromba.
2023. júl. 2. 10:22
 6/7 anonim válasza:
Inkább praktikus, nem kell törölgetni annyit. :)
2024. jan. 15. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kellemesebb, viszont egyszerűbb abba csinálni, mert nem kell takarítani utána. Én sokszor csináltam óvszerben kamasz koromban emiatt, de csak olcsó gumikban, szórni nem akartam a pénzt :D
2024. jan. 15. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!