Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen rossz élményeid voltak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen rossz élményeid voltak eddig a szexben? Mi történt?

Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 22:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Fitymafék szakadás.

Anális szex.

2023. júl. 1. 22:53
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Orális szexben eddig csak rossz élményeim voltak. (bár csak abban a részében, amikor kaptam. Adni nem volt rossz.)
2023. júl. 1. 22:54
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Uh 1-es, az fájdalmasan hangzik. Hogyan szakadt el? Mit lehet olyankor tenni? Eláll a vérzés?
2023. júl. 1. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Gyerek születése után nem éltünk aktív nemi életet, mire beindult a buli a fitymafék megrövidült. Többször vérzet és a behatolás még síkosítás ellenére is fájdalmas volt.

A vérzés egy normál menstruációs vérzésnek felel meg.

2023. júl. 1. 23:05
 5/14 anonim ***** válasza:
33%

Nekem elég nagy méretem van, 21cm hossz és vastag is nagyon, de azt sosem mértem.

Ha teljesen merev vagyok, akkor is nehéz felhúzni a bőrt tövig, ha netán felhúzódik, akkor a makk alatti peremben marad és nehezen lehet visszahúzni, mert annyira feszül.

Nem zavaró, nem fáj.

Viszont hogyha elkapok bármilyen gombás fertőzést, és piros apró pöttyök vannak a makkon (3-4x előfordult már sajnos, de szerintem 99%-ban mindenkinél), és kenem canestennel, akkor bevörösödik a fityma és összeszűkül, kicsit be is gyullad talán.

Ha ekkor maszturbálok, vagy óvszerben szexelek esetleg, nagyon tud fájni. Az izgalom hevében nem mindig érezni fájdalmat, de ahogy elélvezek, iszonyatosan tud csípni, utána megmosni is alig bírom, annyira.

Én ezt utálom a legjobban.

Másik rossz élményem az, hogy nem tudok állva szexelni. Azt olvastam, hogy a nagy méret miatt sok vért igényel a merevséghez, ami miatt leesik a vérnyomásom, elkezdek szédülni, sípol a fülem, és le is lankadok.

Amit utálok még, hogy nem tudok csak úgy szexelni valakivel. Ha nincs hozzá érzelem, vagy rossz a hangulatom esetleg, vagy pár órán belül elélveztem már egyszer, akkor nem áll fel. Emiatt 3-4 lányt is ki kellett már hagynom, pedig a lehetőség ott lett volna, de nem működött a dolog.

2023. júl. 2. 00:46
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
A legrosszabb élményem az volt, mikor nem volt.
2023. júl. 2. 04:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mikor nem lehetett normálisan sexelni, mert az akkori pasimnak nem állt fel.

És a szemembe nézve azt mondta, ha ki néznék valahogy, lehet állna is…

Na itt lett vége a kapcsolatnak.

2023. júl. 2. 08:47
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Ó, csak annyi, hogy viszonylag rendszeres szexuális élet mellett egy kezemen össze tudom számolni, hogy hányszor volt orgazmusom (szex közben, partnerrel). Most meg már változókorban vagyok, kutyának sem kellek. A velem egyidős férfiak fiatalabb nőket keresnek általában, az idősebbek nekem nem kellenek, a fiatalabbaknál meg hogy magyarázom meg, hogy tapasztalatlanabb vagyok, mint ők? :)
2023. júl. 2. 09:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A suliból az egyik legbombázóbb csajjal kerültem ágyba, petting minden, és még mielőtt bedugtam volna neki, elsültem. Elképesztően jól néz ki még most is, azóta is csak ideges leszek ha rágondolok, mert még csak a közelébe se kerültem utána ilyen kaliberű csajnak.
2023. júl. 2. 10:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Első szex férfiként.

A barátnőmnek annyira fájt bármit is csináltunk, hogy nem tudtam rendesen berakni..

Nagyon tré helyzet volt. Ezen kívül volt még egy lánnyal szex ezt a lányt sehogysem éreztem.

Nem tág volt hanem egyszerűen nem váltott ki belőlem semmit.

Olyan volt mint ha a paplant dugnám vagy tán még az is jobb mert oda azt képzelek amit akarok.

Nem volt jó.

Ezen kívűl az utolsó Sex az egyik exemmel.

Csak azután derült ki, hogy mással is volt mikor már szexeltünk. Ez egy hosszabb kapcsolat volt 3-4 év kB.

Nem is feltételeztem volna, hogy meg csalt.

Nagyon rossz érzés volt utána.

Inkább lelki mint fizikai dolog.

2023. júl. 2. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!