Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ilyenkor mit gondolnátok, tennétek? Anonim oldal, szóval csak őszintén, nem kell a kamu nyugtatás.
Igen, sajnos magamról is szól a kérdés. Szóval... készültök lefeküdni a hapsival, de egy kicsi, xar van a lába között, nem az, amire vágysz. Nekem 13cm körüli hosszú és 4-4,5cm vastag (13-14cm kerület). Valami ilyesmi, már régen méertem.
Nevetnétek? Próbálnátok leplezni a csalódottságot? Nem is lenne szex? Vagy egyszer lefeküdnétek vele, aztán kerestek mást?
2 közeli barátomnak is ilyen 13cm és szép, vékony, okos barátnőik vannak.
Amíg nem mikropénisz, nem számít.
Minek akarnánk téged vagy bárkit is kamuból nyugtatni?? Egyáltalán nem azért vagyunk itt. Hanem azért, hogy elmondjuk a véleményünket, tapasztalatainkat. Csak tudod, az a baj, hogy mondhatunk mi itt bármit is, sokan úgyis csak a saját megrögzött hülyeségeiket hiszik el....
HA eljutok vele az ágyig, akkor addigra már kialakult (részemről legalábbis) egyfajta kötődés, szóval nem a mérete fog számítani, hanem maga a férfi! Úgy, ahogy van.
Nevetnii?? Hány éves vagy te amúgy??
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni....
Ferjemé a legkisebb meret akikkel együtt voltam életem során. Megis határozottan a legjobb.
Ha kicsi a farka akkor nagy csalódás lenne. Nem hiszem hogy eljutnánk a behatolásig. Egyszer volt ilyen, csak kínlódás volt és semmit nem èreztem.
De a tied az teljesen normál. A kicsi akivel voltam az 8 cm alatti és opyan vastag mint a mutatóujjam.
Persze, nehany okos azt hiszi, hogy a nuniba 25 cenit is tovig lehet dugni.
Persze, valoban van egy hatranya, a durex lotyogni fog rajta.
Te tudod a barátaid méretét?
Nem mondtam, hogy hazudsz. Amúgy 27
Ez centiben mit jelent?
Hozzám jössz? :D Ilyen nőt kéne találnom. 174cm vagyok, szóval inkább alacsony vagyok, mint magas.
Persze. Ez hogy jön ide? Szex közben nem nyugalmi állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!