Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek ha lenne rá lehetőség?
Mindenkihez szól a kérdésem
Megcsalnátok a párotokat,ha egy nála sokkal vonzóbb emberrel megtehetnétek úgy,hogy soha senki nem tudná meg?
Kort és nemet is írjatok
Elvből NEM..
(nálam ez egy ilyen íratlan alapszabály, hogy soha nem szeretnék senkit sem megcsalni.)
30F
Nekem volt már több lehetőségem , hogy megcsaljam barátnőimet , vagy jelenlegi páromat olyan nőkkel , akik sokkal szebbek , kedvesebbek és vonzóbbak voltak és szex éhesebbek is , valamint akik nagyon szexisen is öltöztek .
Nem mondom a kísértés óriási volt számomra már már majdnem el is szántam magamat a tettekre , csak az utolsó pillanatban sikerült mérlegelnem józan ésszel , hogy mit veszíthetek , vagy nyerhetek vele és végül egyszer sem csaltam meg még senkit sem .
46 F .
Sajnos megtenném ha tényleg ennyire jo de nagyon jó legyen és szélsőséges hogy megérje ez az egész!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!