Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúk!Szexchateltetek már úgy, hogy arra gyanakodtatok, hogy az illető nem lány?
Figyelt kérdés
Sokan kép nélkül, kiéhezve szexchatelnek társkereső oldalakon.
Mit gondolnátok, ha a másik oldalon egy meleg fiú lenne?
2023. jún. 30. 16:08
11/14 anonim válasza:
#10 az a legviccesebb rész :D nekem van 2-3 karakterem is amit játszok, akár napokig is, aztán bedobom hogy amúgy srác vagyok :D a reakciók csodálatosak :D
12/14 anonim válasza:
#11 hát gondolom nem mind éppen dicsérő jellegű 😂
13/14 anonim válasza:
Soksok èvvel ezelőtt ràm ìrt valaki a chat.hu-n mint nő.
Az ìràsbòl gyorsan levàgtam, hogy nem nővel beszèlek.
Meg is mondtam neki, hogy ő biztos egy pasi.
Kerdezte, hogy mièrt?
Mondtam, hogy azèrt mert ilyet egy nő nem ìr ismeretlenül egy pasinak.
Mondta, hogy talàlt ès gratulàlt. Elmondta, hogy ebből ìrja a szakdolgozatàt ès ehhez kellenek a tapasztalatok.
14/14 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy ilyenből írnak szakdolgozatot.
Bár érdekes pszichológiai téma.
Pl elkezdenek hosszasan beszélgetni, és érzelmek alakulnak ki.
2023. okt. 30. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!