Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúk!Szexchateltetek már úgy, hogy arra gyanakodtatok, hogy az illető nem lány?
Figyelt kérdés
Sokan kép nélkül, kiéhezve szexchatelnek társkereső oldalakon.
Mit gondolnátok, ha a másik oldalon egy meleg fiú lenne?
2023. jún. 30. 16:08
1/14 anonim válasza:
Egyesek olyan jól hozzák a lánykaraktert, hogy el akarom hinni. Végül is nincs kontaktus, a számomra ő akkor lány. Egyébként teljesen hetero vagyok.
2/14 A kérdező kommentje:
Meg perverezebbek, mint a lányok:D
Ha már túl mocskos a fantáziájuk az gyanús.
2023. jún. 30. 16:17
3/14 anonim válasza:
Bizonyára igen,viszont a legkevésbé sem érdekel,ugyanis találkozni nem akarok,az a lényeg,hogy izgasson amiről beszélünk.
4/14 anonim válasza:
Ott úgy is a fantázia irányít. Felőlem akár egy teve is lehetne, ha tetszik amit ír. A lényeg úgy is fejben történik meg
5/14 anonim válasza:
#2 Ezért nem szoktam firtatni a dolgot, csak élvezzük egymás fantáziáját. :D
6/14 A kérdező kommentje:
Végül is, ha belegondolok már lassan biztos az AI-val is lehet majd szexchatelni, annak meg neme sincs:)
2023. jún. 30. 17:32
7/14 anonim válasza:
Többször is, és megvallom, egyszer olyan nevetségesen értettek félre.....
(azt hitte egy srác rólam, hogy egy anya vagyok, aki kiveri a saját fiának)
hogy azt mondtam, oké, akkor LEGYEN, színpadra fel..... és csak vagy 15- 20 üzenetváltás után írtam meg, hogy férfi vagyok.
8/14 A kérdező kommentje:
xD
Én már olyat is tapasztaltam, hogy a nememet elnézte, de mikor rájött, utána sem érdekelte, annyira beindult.
2023. jún. 30. 17:38
9/14 anonim válasza:
A chatizé egyik lényege az illúzió, a fantázia azzal aki a vonal túlvégén van. Ha tudod hogy nem nő akkor egy heterónak azzal vége is a társalgásnak.
10/14 anonim válasza:
Ja ha nem hiszel nekem akkor próbáld ki, közöld a társalgás adott pontján hogy te egy meleg pasi vagy és meglátod mennyi ideig folyik még a diskurzus 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!