Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Elmondanátok a szexpartnereteknek, hogy azért nem szeretnétek popsiba, mert aranyeretek van? Hol előjön, hol nem. Voltunk már jópárszor együtt. Nem tudom észrevette-e már esetleg. N
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 21:56
2/10 anonim válasza:
Nem kell megindokolni a nemet. Csak nem és kész. Ha nem tetszik van helyette tíz másik jelentkező...
21L
4/10 anonim válasza:
Szexpartnernek nem - semmi köze hozzá, fogadja el hogy a nem az nem, vagy viszlát. Páromnak igen.
5/10 anonim válasza:
Kettes milyet lesne, ha a pasi erre azt mondaná, hogy ok, neki meg van helyette 10 olyan csaj, aki partner az análban.
"van helyetted 10 másik" ez ám az emberi nívó! Bravó!
6/10 anonim válasza:
#5 nem a kettes vagyok, de ha a pasi eleve így áll hozzá akkor már bele se kezdjen. Menjen akkor a másik 10-hez annyira über menőnek érzi magát. Nem kötelező ott maradnia, de ha marad akkor nézze már a másikat is embernek. Nehogy már én könyörögjek neki.
7/10 anonim válasza:
Nem kell megindokolni egyáltalán! Az a szexpartner ami erősködik és olyat akar amit a másik nem, az rossz szexpartner.
Ha mondjuk régebben szerettetek közösen análisan szexelni de már nem lehet akkor van értelme szóba hozni.
8/10 anonim válasza:
#5 igen akkor ha neki olyan fontos menjen olyan nőhöz aki análimádó. Ne keljen már alap járaton minden nőnek köcsöggé válnia!
10/10 anonim válasza:
Bőven elég annyit mondani, hogy nem akarsz ilyet és kész. Normális ember nem akar a másiknak megalázó, kényelmetlenséget okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!