Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz férfiként alkalmi szexet, és szexkapcsolatot találni?
11. 95%? Nekem picit túlzó.
Sokan nem szeretnek nyalni, legyen bármennyire igényes a nő. Tapasztalat.
Hát engem gyakran bombáznak de az átlagos csaj unalmas. Hétvégén megyek is valami szórakozóhelyre aztán összeszedek valakit
22F CHAD
10. Persze, hogy nem, mert a férfiak 99%-nak biztos, hogy orgazmusa lesz.
Ha nekem MINDEN Alkalommal orgazmusom lenne, amikor szexelnék, simán belemennék alkalmi kapcsolatokba is. De így nem éri meg.
Szerintem nem nehéz, kapcsolatban élek jó ideje, de amikor olyan időszak volt, hogy szerettem volna másokkal is szexelni, akár alkalmilag, akár szexkapcsolatban, mindig össze lehetett hozni.
4-esnek meg nincs igaza, egyrészt a "Kádár-rendszerben" is voltak prostik (igaz, nem volt még akkor legális, nem hirdettek, de voltak, még kuplerájok is), másrészt egyáltalán nem volt nehéz csajozni, semmivel nem nehezebb mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!