Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szexuális partneretek volt és ebből mennyi volt a komoly (min 1 év) kapcsolat?
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 11:36
11/14 anonim válasza:
3 komoly, alkalmi és egyéb meg nem számolom mert nincs értelme. Nem darabszámra megy hanem élvezetre.
12/14 anonim válasza:
Nekem 36 ból csak 5 komoly és a jelenlegi a leghosszabb.
Nyolcadik hónapja vagyunk együtt. a Többi komoly mind csak 5-6 hónap volt. 29/F
13/14 Senior Séf válasza:
A ménkű se számolta. A zenész mivoltomnak köszönhető egyéjszakásokat nem számolva közel 50. Ebből 1 volt egyéves, 1 volt 18 éves, és 1 van 24 éve. És ez utóbbi életfogytos.
14/14 anonim válasza:
Én elég későn szexeltem először, 21 évesen és aztán rendesen belehúztam. Kicsit több mint 50 partnerem volt. Jelenleg az első komoly kapcsolatomban vagyok, 8 hónapja tart, most másra nem is vágyok. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!