Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek melyik a kedvenc poziciója? Írhatnak egyarant férfiak is nők is, én férfi vagyok és imádok alul lenni mert akkor nem fáradok ki
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 08:40
11/19 anonim válasza:
Nőknek: kutya
Férfiaknak: olyan misszi, amikor a nő felhúzza a lábát, kb úgy, hogy a térdei a fülei mellé közelítenek.
12/19 anonim válasza:
Amikor én fekszem hanyatt az ágyon az asszony meg valahol máshol van.
:)
46F
13/19 GFman válasza:
Nekem a pajkos csacsi és a perec mártogatós(nem vicc létezik),a kutyus mindig favorit a látvány miatt is.
14/19 anonim válasza:
Lusta disznó vagy, mint én! Szintén szeretem az aktívan lovagoló lányokat! Közben járhat a kéz, cicik, popsi... Ráadásul a lány úgy mozog, ahogy neki jól esik és ezáltal neki is maximálisan jó a pozitúra!
16/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretek lovagolni. Meg a kutyapozt imádom.
N
17/19 anonim válasza:
Kutyapóz, kifli, T-póz, oldalsó póz.
T-póz én vízszimtesen fekszek, csaj merőlegesen és úgy rakom be.
18/19 anonim válasza:
Én ülök és a csaj lovagol rajtam. Szeretem azt, hogy közel az arca és bármikor felállhatok vele és a falra vagy az asztalra tehetem. 25F
19/19 anonim válasza:
Nekem a kedvencem, amikor kutyában dugom a lány popsiját, ez számomra a legnagyobb élvezet. 33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!