Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tetszik a punci objektív szemmel, mint szerv, vagy csak a szex miatt vonzódtok hozzá?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, heteró, de teljesen objektív szemmel nekem sem a farok, sem a punci nem tetszik. Mármint egyik sem szép szerv.
Ettől még egy kemény farok izgat, és szeretem, mert tudom, hogy miket lehet vele csinálni, meg nyilván ösztönösen is izgat. De ha nagyon objektívem nézem, akkor a puncival együtt nem szép.
Ti mit gondoltok? Titeket is csak így izgat a punci, vagy szépnek is látjátok?
(NEM KÉREK PRIVÁTOT)
2023. jún. 28. 17:16
11/14 Noren1989 válasza:
Van olyan punci, aminek a làtvànya is beindít.
Ettől függetlenül javarészt a gazdàja és élvezési képessége a plusz tulajdonsàg.
12/14 anonim válasza:
Sok nöi test szép és a legszebb a punci. Abban külön szoktam gyönyörködni. Mindenféle testhelyzetben szép, de rendesen széthuzva különösen. A szörös azért rosszabb mert eléggé egyformává teszi, elrejti a szépséget. Akkor is gyönyörünek látom ha már teljesen kielégültem. Mindig szivesen adok rá ilyenkor is sok puszit, megsimogatom, mert az érintése is finom.
13/14 anonim válasza:
Úgy tudnám leírni, mint az emberek arcát! Valakinek szép szája, orra ,szeme ,arcformája van valakinek kevésbé ! sőt olyan is van hogy a vonások nem olyan szépek de az összhang jó. Rengeteg gyönyörű puncijú nő van ! Azt azért tedd hozzá ,hogy a látványon kívül: íze ,illata, tapintása is van! Ha objektíven próbálom leírni akkor , egy nagyon jól megalkotott szervről van szó! A nagy és kis ajkak a fizikai védelmet látják el! A húgy vezeték és a hüvely egymástól függetlenek !A Hüvelyt és a csiklót a kis ajkak külön védik! A folyásról Bartholin mirigyek gondoskodnak amelyek a biológiai védelmet és a komfortérzést adnak. Az emberi testen az egyetlen kizárólag örömszerzésre kialakult szerv a csikló!
14/14 anonim válasza:
Kevés olyat láttam ami ne tetszene. Imádom. Már a gondolatától feláll. Mindet akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!