Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek tetszik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszik a punci objektív szemmel, mint szerv, vagy csak a szex miatt vonzódtok hozzá?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, heteró, de teljesen objektív szemmel nekem sem a farok, sem a punci nem tetszik. Mármint egyik sem szép szerv.

Ettől még egy kemény farok izgat, és szeretem, mert tudom, hogy miket lehet vele csinálni, meg nyilván ösztönösen is izgat. De ha nagyon objektívem nézem, akkor a puncival együtt nem szép.

Ti mit gondoltok? Titeket is csak így izgat a punci, vagy szépnek is látjátok?

(NEM KÉREK PRIVÁTOT)

2023. jún. 28. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy gondolom. Vagy lehet az a baj, hogy még nem találkoztam számomra szép puncival.
2023. jún. 28. 17:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik a punci. Sőt a hatalmas női mellek sem tetszenek. Mégis azok látványára ágaskodik a farkam. Nem vagyok skizofrén. De az ösztöneim és a logika ellentmondanak, mégsem utálhatom a farkam, mert mást kíván, mint az eszem. Aztán lehet, hogy vannak férfiak, akik másképp gondolkodnak, de attól ez is egy férfi véleménye volt, ha erre voltál kíváncsi.
2023. jún. 28. 17:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igen..

Bár nem tudom, hogyha aszex lennék mit szólnék hozzá. Így azt gondolom, hogy szép és meg akarom érinteni, meg akarom kóstolni. A közelsége valahol boldog érzés.. bár ez fura.. (persze csak akkor működik, ha a tulaja is szimpatikus és kedvelem.)

2023. jún. 28. 17:29
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Az egész női test ami tetszik,ösztönös dolog.Puncit én úgy alakítottam volna ki,hogy egy pici fentebb raktam volna a hüvelybejáratot,közvetlenül a csikló alá,a húgycsövet meg legalulra.A szennyvízcsövek egymás után jöjjenek.:)
2023. jún. 28. 17:30
 5/14 A kérdező kommentje:
#4 aztán a farkon meg egy helyről jön a kettő. 😂
2023. jún. 28. 17:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem mondtam :D

A nunusról volt szó.

2023. jún. 28. 17:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, szerintem kimondottan szép szerv.
2023. jún. 28. 17:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
En punci fuggo vagyok, szeretem nezni, barcsak nekem is az lenne...
2023. jún. 28. 17:43
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Egy ápolt punci jó illattal csak szép lehet. Lehet akár sali vagy baba.
2023. jún. 28. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem vannak nagyon szép puncik, a színe, a formája, sok tetszik.
2023. jún. 28. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!