Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy hetero fiút leszop egy meleg fiú?
Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 10:08
1/17 anonim válasza:
Az a fiú akkor nem hetero, mert egy 100%ban heteró fiúnak ilyen csak eszébe sem jutna. Mert a másik f@sz látványától az élettől is elmegy a kedve.
2/17 anonim válasza:
Engem már szopott le másik pasi. Nagyon akarta, én meg végül hagytam neki. Egynek jó volt, nem lettem tőle meleg. Fizikailag az ingerektől elélveztem, de a hangulat teljesen más volt, mint a nőkkel. Maradok inkább a nőknél.
3/17 A kérdező kommentje:
Csak mert olvastam olyat ahol ez volt hogy egy hetero fiút leszopott egy meleg pali. De a heterót nem zavarta mert neki csak jó volt.
2023. jún. 28. 10:13
6/17 anonim válasza:
Gáz, nagyon és nem is ide való kérdés...
7/17 anonim válasza:
Hát figyelj aki tényleg heteró az nem képes ebbe belemenni.
Én pl az vagyok, egyszer rám nyomult egy meleg srác részegen, és kb sokkot kaptam annyira ellenszenves volt a dolog.
9/17 anonim válasza:
Nem gáz, de hol itt a hetero fiú a kerdésben? Én nem látom!
10/17 anonim válasza:
#7 egyszer én is jártam így egy diszkóban. Eléggé részeg voltam és mire eszméltem volna, már az akkori csajom ütötte a fejét magassarkúval (aki amúgy 154 cm volt 😂) és annyira tragikomikus volt a helyzet, hogy fogja a kezem egy srác és egy csaj üti a hátát, hogy azóta is vicces emlegetni. De ha nem így történt volna, szerintem biztos behányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!