Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, voltatok már együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, voltatok már együtt extrém méretű pasival?

Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 08:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
79%
#8 6-os válaszoló vagyok, én is voltam 21 centis farkúval, nyilván nem mérjük le vonalzóval, hogy hány cm vastag, de a többi szexpartnerünkhöz képest el tudjuk dönteni, hogy vastagabb-e az átlagnál. És igen, neki jóval vastagabb is volt, mégis tövig bement (pár lökés után már fájt, de így is neki volt a legjobb farka azok közül, akikkel eddig voltam).
2023. jún. 27. 09:14
 12/38 anonim ***** válasza:
84%

Vastagságtól sokat függ.

Kb 4cm vastagot akár tövig is be lehet, afölött már igen nehézkes. A nyelőcs nem hüvely, így nem is tágul úgy.

2023. jún. 27. 09:15
 13/38 anonim ***** válasza:
94%
Én el sem tudom képzelni ti hol találkoztok ennyi átlag feletti mérettel rendelkező pasival. Én még sosem találkoztam ilyennel, bár nem is vágyom rá.
2023. jún. 27. 09:23
 14/38 anonim ***** válasza:
20%
Nekem 18-19 centi körül van szerszám,arányos vastagsággal, ez még nem extrém kategória. A legtöbb nőnek nem megy be, max 3/4-ig. De olyan parnerem is volt, akinek csak a kupak, meg még egy pici ment csak be. Akkor egy 20-25 centis mire lehet jó? Hiva rakja? 😃
2023. jún. 27. 09:29
 15/38 anonim ***** válasza:
87%
#13 én inkább külföldieknél találkoztam ilyen naggyal.
2023. jún. 27. 09:34
 16/38 anonim ***** válasza:
80%
Még mindíg depressziós sok ember a farka miatt???
2023. jún. 27. 09:38
 17/38 anonim ***** válasza:
56%

Igen. Mondjuk nem tudom pontosan mekkora lehetett neki, olyan 18+os raadasul meg vastag is volt.

Alapvetoen azt vallom egy bizonyos minimum meret felett nem szamit mekkora, DE egy kicsit azert megis :)

Senkivel nem elveztem akkorat mint vele.

2023. jún. 27. 09:44
 18/38 anonim ***** válasza:
61%
#10, próbáld ki, azt' megtudod
2023. jún. 27. 09:51
 19/38 anonim ***** válasza:
28%
#17 Én is pont igy vagyok vele. Van az a kis plussz, amit csak egy nagy és vastag farok tud megadni.
2023. jún. 27. 09:51
 20/38 anonim ***** válasza:
25%

Néha elgondolkodom, hogy vajon itt a GYK-n írogatók közül valójában mekkora arányban igazi nők akik annak mondják magukat. De most az is meglep, hogy a kisfarkúak már nem csak nőnek adják ki magukat, hanem nagyfarkúnak is, mint a 14es. A 18cm ugyanis nagynak számít, huszonévesen ezt több prosti is megemlítette nekem miután megbaxtam. Viszont így 42 évesen még nem találkoztam olyan nővel akinek a 18cm ne ment volna be, még a 17 éves kis ribinek is bement tövig pedig kifejezetten szűk volt. De mindnek (kb 40 nő) bement, mind élvezte is!! Volt akinek másnap fájt, de amikor dugtam, imádta mind.

Nem értem mire jó ez a sok kamuzás és félrevezetés. Engem (és a többi nagyfarkút) nem tudtok átbaxni, minden nap tapasztaljuk, hogy a nők imádják. A nőket sem tudjátok átbaxni, mert nekik meg viszonyítási alapjuk van, hogy a nagyobb jobb. Akkor? Azon kívül, hogy saját magatokat ámítjátok, mire jó ez?

2023. jún. 27. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!