Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha ez derülne ki a pasitokról?
Figyelt kérdés
Kiderülne róla hogy szexelt már sráccal is, aki ráadásul beleélvezett a fenekébe.2023. jún. 25. 20:39
12/23 anonim válasza:
Mondanam semmi baj szivem en meg mutott transz vagyok
13/23 anonim válasza:
Részemről kizáró ok lenne nem folytatnám vele tovább az ismerkedést párkapcsolati célból. Nem feltétlen ítélem el, de az én értékrendembe már nem fér bele ilyen esetben egy kapcsolat.
14/23 anonim válasza:
Hogy szeretném látni, amikor ez újra megtörténik.
15/23 anonim válasza:
A klasszikus terminátor idézetet hallaná: hastala vista baby!
Nem azért mert biszex, hanem mert nem mondta el korábban és titkolózott.
16/23 anonim válasza:
Hát az szarul esne hogy nem mondta el és úgy derült ki.
Önmagában az hogy pasikkal is lefeküdt nem zavarna, de ha így rejtegeti, pont előttem az elég redflag.
Értem hogy kelet-eu, értem hogy macsó imázs meg minden de innen honnan tudjam hogy bízhatok e benne?
17/23 anonim válasza:
Hát köpni nyelni nem tudnék
De mivel nem védekezett így biztos elmennék kivizsgáltatni magam .
Őt is elküldenem.
Aztán elgondolódnék hogy érdemes e olyan emberrel együtt lennem aki annyira felelőtlen hogy lefekszik védekezés nélkül
Függetlenül attól hogy passzív vagy aktív oldalon
18/23 anonim válasza:
Nézzétek meg a válaszokat. És ezek a nők várják el az őszinteséget meg kommunikációt. És a férfi a szemét, ha hazudik vagy elhallgat dolgokat
19/23 anonim válasza:
És még a nők a "megértő érzelmes szebbik nem" 🤣
20/23 anonim válasza:
Egy szóval kamu az egész. Ezek nem nők, legalábbis csak fizikailag azok. Ezek a legutolsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!