Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálná, ha a párod/szeretőd vagy szexpartnered felajánlaná, hogy megcsináltatná a melleid?
Az első gyerek csunyan leamortizálta. Most jön második...
Mindig is elíteltem a szilikont, de azt hiszem ha szoptatas utan felajánlaná, bizony még örülnék is neki.
Nem fogadnám el és hiszti sem lenne.
Bár nincsenek nagy melleim, de az évek alatt elfogadtam és teljesen elégedett vagyok velük.
Ha mondjuk nyerne a lottón a férjem, akkor elfogadnám 😃
De normális körülmények között nem, ha annyira akarnám, akkor gyűjtenék rá és megcsináltatnám a saját pénzemből.
A mű mell ugyan látszatra szèp, de a szexuális funkcióját elveszti.
Akinek fontos a szex, és élvezni szeretné, hogy a párja foglalkozik vele, annak nem szabad csinálni semmiféle beavatkozást.
9: Nem csak szilikon létezik, én hálóval szeretném megemeltetni a szoptatás során nagyon megereszkedett mellemet és az se baj, ha egy kicsit kisebbre veszik ezáltal, mert eléggé fáj tőle a hátam. (Terhességeim alatt B-ről D kosárra nőtt és utána megereszkedett.)
Szóval nem csak műcicikre lehet vágyni, nekem elég lenne egy formásabb, kisebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!