Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csabi 30 kérdése:
Lányok/Nők Milyen érzés elfenekelve lenni? Bizsergető?
Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 10:48
1/15 anonim válasza:
Nagyon jó érzés a legjobb ha nádpálcától kapja az ember.
4/15 anonim válasza:
Fájdalmas de nagyon jó. Sokkal lényegesebb viszont ki fogja a pálcát...
5/15 anonim válasza:
Attól függ ki kezében van a pálca vagy az öv
6/15 anonim válasza:
Ooo én imadom szoktam is kérni, sőt szex közben is szoktam csinálni magamnak. Szerintem a pasik szeretik :)
8/15 anonim válasza:
Igen az. Bizserget rendesen, meg fáj is, hülyén hangzik de pont ez a jó benne:)
Mi még megfűszerezzük egy kis kikötözés vagy bilincseléssel is.
9/15 anonim válasza:
nagyon szeretem, főképp mikor hívom de nem tudja hova..majd elkezdek pálcákat törni :P és visszakérdezek? jók lessznek? :)
10/15 anonim válasza:
Az elején rettenetesen fáj, majd meghalok. Aztán egyre jobban zsibbad, kellemessé válik, eufórikus hangulatba kerülök. Az ütéseket alig érzem, csak hallom a pálca suhanását, meg ahogy pattan a meztelen bőrömön. Pár óra múlva abbamarad a zsibbadás, innentől két-három nap szenvedés. Testileg-lelkileg megtisztít, imádom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!