Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben szoktad ujjazni a popsit?
Nem kajakra, de bele igen.
Én 69-ezés közben szoktam atomfinoman a popsit is így "felizgatni". Sok lány nem is tudja, milyen finom élvezet az is, majd lágyan simogatva lassan mm-enként becsusztatom az ujjam. Szokták élvezni.
Szoval én nem megkérdezem, hanem lassanként rápróbálok. És a végén nem kezdem el ki-behúzva ujjal dugni.
legutoljára, nyalás közben simogaatam a popsiját, nagyot élvezett!
talán még gyorsabban is elment!
Nyálas közben általában szoktam ujjazni, sőt ujjazás közben is van, hogy egyszerre szoktam ujjazni a 2 lyukat, vagy felváltva.
Néha ujjazá helyett nyalás van, persze barátnőm szereteti ezt, olyannak nem csináltam még, aki nem élvezi az ilyesmit.
Szoktam, általában akkor, ha hátulról dugom a punciját. Gyakran előkerül ilyenkor egy kis olaj is és akkor átteszem a farkamat a popsijába, szerencsére imádja ő is.
Volt, hogy állva dugtunk, közben egyik kezem a csiklóját, másik a popsiját izgatta, hatalmasat élvezett.
Sok lány kedveli ha simizik izgatják a popot csak sokan félnek tőle nem elég bátrak lehet h az van bennük hogy nehogy csokis legyen valami el kell nekik nagyon lazulni
Szerencsére volt olyan bnom aki szerette imádtam csinálni ő meg szerette ha csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!