Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szubmisszív férfiak, izgalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szubmisszív férfiak, izgalmas nektek a tökön rúgás? Ha igen, melyik női hírességtől fogadnátok szívesen? Cipővel vagy anélkül?

Figyelt kérdés

2023. jún. 23. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
szubmisszív vagyok, de az erőből tökön rúgás nem jön be. Az, hogy rálépnek, meg lábbal hergelik, piszkálják, az bejön
2023. jún. 23. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Izgalmas, de nem az a fontos, hogy híresség legyen, hanem hogy fiatal. 25 év alatti legyen. Olyan nőtől izgató, akinek örömet okoz, hogy egy férfinek fájdalmat okoz és nőis nő. Cipőben is izgató, de anélkül meg még annál is izgatóbb. De ha már híresség, akkor pl. Emily Feld annyira gyönyörű, hogy ha ő tökön rúgna még én érezném magam megtisztelve és meg is köszönném neki + fizetnék is rengeteg pénzt. De nyilván ez csak álom, nem valós fantázia :)
2023. jún. 23. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
1, Igen, kipróbálnám; 2, Penélopé Cruz-tól, Zoe Bell-től, Uma Thurmann-tól elfogadnám, mezítláb. A magyarok közül: Fehér Anna, Görbe Nóra, Görbitz Anita, mezítláb.
2023. jún. 23. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Hogy kicsodák? Szubmisszív kik?🤣
2023. jún. 24. 02:48
 5/9 anonim ***** válasza:
13%

Én meg fiatal srácoknak mutatnám meg, milyen, ha tökön ütik őket.

Nem lány vagyok :)

2023. jún. 24. 08:54
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Az még izgatóbb, ha a hölgy ruhában van, és még röhög is közben
2023. júl. 15. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a tökönrúgás sok, és féltem is magam. Viszont egyéb női dominanciát szívesen megélek.
jan. 21. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen izgalmas de azért okosan vele viszont lányt nem egyszerű hozzá találni
jan. 25. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
8, kb lehetetlen
febr. 4. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!