Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmtől kértem az anált, de nem akarja. Mit csináljak, ha nekem ez fontos?
Én szeretném kapni! Előző barátnőm megszerettette velem😁
Béna lesz, ha csak sovárogni fogok amíg együtt leszünk...
Ennyien nem tudnak olvasni?
"Elég lesz ha te dugsz engem" ezt mondta amikor felhoztam. Nyilván neki elég, de velem mi lesz?
Lehet hivnék rad valami nagyfaszú b.zit. Ha azutan is akarnad, akkor megadnám a számát, es szevasz.
Én se tudnam megtenni, az nekem is tabu, de masehoz se lenne gyomrom, akarmennyire is szeretem. Ez total nem termeszetes. Csinaljak a melegek, az ok, de egy -elvileg- hetero ferfi??
Tarts tiszteletben a kérését. Az ő segge szenved ettől, nem a tied!
Ha ez neked ennyire fontos, válassz olyan partnert akivel egyezik a foslyuk-igényetek.
Upsz, seggfej vagyok, félre olvastam.
Ebben az esetben nincs tanácsom
Tiszteld meg vele hogy nem csináltatsz vele olyan dolgot amit ő nem akar. A szex minden formája konszenzuális. Csak olyat szabad csinálni ami mindkettőtóknek örömet okoz.
Ha kibirtad az elozo baratnod elott nelkule, akkor igy is ki fogod
Hihetetlen mennyire felületesen olvasnak az emberek.
Kérdező, nem könnyű a helyzeted. Amikor vágysz, sóvárogsz valami után...
Igazából csak az őszinteség, ami járható út. Megkérdezni, hogy mi az oka, amiért ennyire elutasító. Ha ő egyáltalán nem hajlandó a te alvázaddal foglalkozni, akkor nehéz lesz, de szerintem alapvetően kevés az olyan ember aki 100%-ban biztos abban hogy nem akar valamit.
El kellene mondani, hogy ez neked milyen jó érzés, mennyire élveznéd, hogy van benne tapasztalatod, és ha csak kicsit is nyitott rá, akkor szívesen rávezeted lépésről lépésre.
Kideríteni, mi zavarja, őszintén, és hogy ezen tudtok-e változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!