Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A két nem intim méretei miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A két nem intim méretei miért ennyire eltérőek?

Figyelt kérdés

A férfiak intim mérete sokkal változatosabb. A legtöbb pénisz 10-20cm közötti, kevés a 20cm feletti és még kevesebb a 10cm alatti.

Ezzel szemben kb nincs nő, akinek tényleg jó a 15cm alatti méret. Náluk a 15-20cm között van nagyon sok és egy részük 20cm+.

2023. jún. 22. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
A nőknél meg a mellméret lehet a szinte teljesen lapostól az orbitálisig bármekkora.
2023. jún. 22. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Érekelne milyen eszközökkel és hány résztvevővel végezted el ezt a felmérést. A férfiak méricskélése kevésbé érdekel mint a hüvely felizgult állapotban történő mérése.
2023. jún. 22. 15:06
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, hogy ebben igazad van-e. Ha az állításodat a gyakorin kapott válaszokra alapozod, akkor lehet, hogy tévedsz. :)

Amiket erről olvastam, az alapján azt látom, hogy a férfiak pénisz méretben nagyon nagy százalékban 12-18 cm közé esnek. És a nők lehet, hogy megfogalmaznak egy ideális méretet, de mintahogy külső kinézetben sem csak a legideálisabb kinézetű pasival hajlandók lefeküdni, ez a pénisz méretre szerintem még inkább igaz. Összejönnek egy pasival aki amúgy nagyon bejön nekik és jól tud bánni a farkával is, nem fogják azt mondani, hogy bocs de az én ideális méretemnél te 2 cm-el kisebb vagy, vagy nagyobb vagy, ezért csáá! Ha legalább átlagos a pasi és önzetlen, jó szexkultúrája van, akkor simán van esélye a legtöbb nőnél 12-13 cm-es szerszámmal is. ;)

2023. jún. 22. 15:16
 4/11 A kérdező kommentje:

A mellnek közel sincs akkora szerepe.

2023. jún. 22. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Hossz ki a francot érdekel? Az átmérő. A feleségemé szűk, nekem meg vastag. Soha a büdös életben nem fog bemenni?
2023. jún. 22. 16:46
 6/11 A kérdező kommentje:
2023. jún. 24. 11:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez már a 4. Ilyen kérdés amit ma látok.

De leírom ide is.

Az átlag méret 14-15. A hüvely átlag 8-10 cm de tágul.

Nem a méret számít hanem hogy tudod e használni. Senkit nem fog érdekelni hogy 12 cm de jó a szex.

Itt hergelik egymást az emberek ezért sokan direkt hülyeségeket írnak és élvezik a kiakadást.

Szélsőséges példák mindig vannak engem dobtak már azért mert nem tetszett neki a mellem.

2023. jún. 24. 12:29
 8/11 anonim ***** válasza:
A punci sokkal nagyobb mértékben tud tágulni mint bármely pénisz tud nőni.
2023. jún. 24. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Találtál egy ilyen kérdést és már egyből tényként kezeled?

Akkor nincs értelem neked írni semmit.

2023. jún. 28. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezt minden héten kirakod?
2023. jún. 28. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!