Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha ittasan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha ittasan lefeküdtem az unokatestvéremmel?

Figyelt kérdés

Családi összejövetel volt nálunk a múlt hétvégén, édesanyám testvére jöttek hozzánk családostul. Két lányuk van, az egyik 19, a másik 25 éves, rendkívül csinosak mind a ketten.

Nagyon ritkán szoktunk összefutni velük, mondhatni 4-5 évente. Megvolt a szokásos családi vacsora, beszélgetés, borozgatás, eléggé spiccesek lettünk, hogy mit ne mondjak. Majd anyu testvére fölvetette, hogy mutassam meg a lányoknak a fenti részt.

Fölmentünk a lépcsőn, persze már ott is kicsit bizonytalanul, mert hát dolgozott az ital is. Az idősebbik unokatesóm leült velem szemben, rendkívül rövid kis miniszoknyában, ha akartam volna se tudtam volna nem észrevenni, hogy egy fekete csipkés tanga van rajta.

Megkínáltam őket a dugi whiskeymmel, amit az idősebb leányzó el is fogadott, a kisebbik inkább úgy döntött, hogy visszamegy az asztalhoz.

Rövid csevely után egy hirtelen ötlettől vezérelve megcsókoltam az uncsimat. Nem ellenkezett....Hosszú smárolást követően villámgyorsan megszabadult a bugyijától, én is az alsómtól és beléhatoltam. Kb. 10 percig szexeltünk az ágyon, lovagolt is, hátulról is megtettem, nem is voltunk halkak, de nem tudom, lent mennyire hallatszott le, mert amikor lementünk, a család úgy tett, mintha nem hallott volna semmit. Azóta sem tudom hova tenni ezt az egész sztorit...mi a véleményetek?

40F

2023. jún. 22. 12:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Krumplis tésztát jégsalátával.
2023. jún. 22. 14:23
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Luzer vagy, én a másik csajt is lerendeztem volna utánna.
2023. jún. 22. 16:06
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Én a nevelt lányomat dugtam éveken keresztül úgy, hogy senkinek se tűnt fel.
2023. jún. 22. 18:31
 14/15 Oldfire ***** válasza:
Nagyon rendkívüli lehetsz ha részegen van merevedésed.
2023. jún. 23. 23:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Cool story bro.
2023. aug. 2. 14:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!