Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Önkielégítés,a párod előtt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkielégítés,a párod előtt, gátlások nélkül működik?

Figyelt kérdés
Egyszerre egymással szemben.

2023. jún. 21. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnos a barátnőm elég gátlásos, szégyenlős, így nem szokott előttem masztizni sajnos.
2023. jún. 21. 18:44
 12/15 anonim ***** válasza:

A közös ülés, közös, de külön-külön önmagunk elégülünk ki a közösben.

Nem is tudom, van elég sör?!

2023. jún. 21. 21:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os , itt most totálisan beletrafáltál, mert nálunk, köztünk semmi gátlás, semmi titok. Elejétől fogva úgy érezzük, mintha már nagyon régóta ismernrnk egymást, és ez egyéb dolgokban is megmutatkozik.

Nekünk is volt gátlás elsőre de hamar elmúlt. Mi amúgy szexuális dolgokról is , nagyon sokat beszélgetünk.Szerintem sok kapcsolatban ezek a beszélgetések elmaradtak. Ezek ellenére, mi is tudunk jókat vitázni.

aug. 14. 12:20
 14/15 A kérdező kommentje:

12-es, hol láttál itt olyat hogy közös ülés vagy közösülés?

Te már megittál több rekesz sört, ha nem láttad a kérdésben az, hogy az önkielégítésről kérdeztem.

aug. 14. 12:40
 15/15 A kérdező kommentje:
7-es, ugyanígy van ez nálunk is , és ez a természetes.
aug. 14. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!