Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelnétek nagy pocakos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnétek nagy pocakos növel? Nem terhes csak hasra hízik emiatt szégyell ismerkedni.

Figyelt kérdés
34 éves
2023. jún. 21. 10:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen a feleségem és imádom, mondjuk a segge különösen izgató:)
2023. jún. 21. 11:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Több eléggé duci csajjal szexeltem már, izgató a husis alkat.
2023. jún. 21. 11:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, nem minden férfi felszínes.

Egy nőnek amúgy is legyen kis hája a pociján, nagy segge, nagy vaskos combja, és finom húsos vaginája."

felszínesnek nevezem azt, akinek nem tetszik a női sörhas

de azért legyen nagy segg, nagy vaskos comb és finom húsos punci.

LOL

2023. jún. 21. 12:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem, de emiatt nem gondolnám, hogy felszínes vagyok. Biztos, hogy van olyan nő, aki meg attól viszolyogna, hogy velem legyen. Ez ilyen.

Elég csúnyán el voltam hízva, és mióta ezt orvosoltam, rendszeresen sportolok, igen, azért szeretném, hogy a páromon se legyen +20-30 kiló.

2023. jún. 21. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem tartom kizártnak, de sokkal többet számit a teljes megjelenés, és főleg hogy mennyire öszinte, barátságos, kedves -vagy sem-.

34F

2023. jún. 21. 14:40
 16/19 anonim ***** válasza:

1 Ennek semmi köze a felszínességhez. Valakinek nem jön be, ennyi. Hogy kinek ki jön be, az nem felszínesség. Ennyivel mindenki vegyen erőt magán, a nők is, és jöjjenek össze akármilyen férfivel?

Valakinek bejönnek a pocakos nők, nekik pont ez az esetük. Valakinek meg nem.

2023. jún. 21. 15:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Így van, van akinek ez nem jön be, van akinek bejön. Ám legtöbben mégis inkább a lécet teszik lejjebb.

Kérdező, fotót azért mutathatsz.

2023. jún. 21. 15:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Én szívesen szexelnék vele, csak tudjon felszabadulni és önfeledten élvezni az együttlétet. 😉
2023. jún. 21. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Szexeltem is, és nék is, jók a harmincas nők, én már nem vagyok harmincas, de huszon éves ként is kedveltem a korosztályt, van bennük valami vadság.
2023. jún. 22. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!