Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Mire jó ez?Miért csináljátok ezt??
Párommal már 6 éve vagyunk együtt.
Én 31, ő 41.
Szeretem és kívánom.
De az utóbbi 3 évben jó volt ha egy héten 1x, vagy kéthét alatt egyszer lefeküdtünk.
Sokszor jeleztem neki hogy számomra ez nagyon kevés, főleg azért mert nagyon kívánatos számomra.
Mára odáig fajult az egész, hogy hiába mond nekem bármit, úgy érzem hogy nem kíván, nem kívánja a szexet, és ha van is szex, egész végig úgy érzem mintha csak miattam lenne az egész.
Ő szinte sosem kezdeményez.
Szóval valamelyik nap mikor szexre került a sor, én nem is tudom...alig vártam hogy vége legyen. :(
Egy olyan nővel, akit mai napig nagyon kívánok.
És hiába élveztünk el mindketten, nem esett jól, és ez fáj.
Ezt érte el.
Dühös vagyok és szomorú.
Hogy mire volt ez jó??
Minden kívánságát, vágyát teljesítettem az ágyban, nem voltam durva vele és odafigyeltem rá.
Sosem erőltettem olyat amit nem akart vagy amit nem szeret.
Rengetegszer beszéltünk róla és megígérte hogy változtatni fog.
De kb 1 hétig tartott a változás.
Más is járt már így?
Csak mondom, hogy nálunk minden megvan, mint a 10-esnél, problémák sincsenek, ritka jó kapcsolatunk van. Mégsem kívánom meg. Pedig szegény állandóan bókol, de nekem ettől nem kedvem lesz, hanem csak még jobban emlékeztet rá, hogy nekem mennyire nincs. Nyomásként élem meg, és sokszor kértem, hogy ne is említse nap közben.
Én 2 dolgot próbálok, hogy változtassunk: az egyik, hogy ne rögtön szexszel kezdjünk, hanem pl egy kellemes masszázzsal. Az segít lelazulni, hangulatba jönni. Nyilván ezt sem lehet mindig. Illetve szeretném magam kivizsgáltatni, hogy a hormonrendszerem hogy áll. Biztos vagyok benne, hogy valami itt sem teljesen ok, mert nem ilyen voltam. Milyen egyszerű lenne valami tablettával megoldani. Persze ez sem mindig lehetséges. :(
"a párom, hogy kihozza belőlem" tipikus női szöveg, a férfi a hibás ..., nem így van ez, persze nyilván felizgathat egy férfi a másik meg nem, de nem ez itt a kérdés, hanem, hogy a nő alapban mennyire szex kedvelő, van akinek elég évszakonként egy, van akinek 2 naponta kell szexelni és vannak a köztesek, de aki havonta egyszer akar szexelni, az mellett lehetne bármilyen férfi akkor sem kívánna 2 naponta.
15: de itt olyan nőről van szó, aki alapból kívánta.
Hidd el, volt olyan kapcsolatom, amiben leszoktam a szexről, mert a pasi csak elvárta, de semmit nem nyújtott az ágyon kívül. És UTÁNA lett olyan kapcsolatom, amiben viszont napi több menet van évek óta. Vagyis nem a libidóm csökkent általánosságban, csak az adott pasi nem tudta kihozni belőlem.
Minden nőnek van egy libidója, persze ez változik évek során és akár partner függő is, de nem a férfin múlik, hogy a nő szeret szexelni vagy nem.
Nincs jó hírem barátom... - de hogy mások is tanuljanak belőle.
Azért nem kívánja sűrűbben mert nem kíván... - téged. Érzelmileg kihűlt, ellaposodott a kapcsolatotok. Ebben a kapcsolatban már csak te vagy szerelmes, ő már nem annyira, inkább csak a megszokás, a 6 év, vagy a közös dolgok (gyerek, hitel stb.) tartja melletted.
Egy kapcsolatban az ágy kiváló indikátor. A probléma az ágyon kívül kezdődött, ott már csak lecsapódott. Ha meg akarod hozni a kedvét akkor kezdj el udvarolni, a kedvében járni "ugyanúgy mint az elején". Kedveskedj neki, legyél figyelmesebb, csináld meg a házimunkát, lepd meg időnként 1-1 apró figyelmességgel, udvarolj, akard elnyerni a kegyeit. Ne belekényelmesedj egy kapcsolatba.
Ne várj 1-2 hét alatt eredményt, tartósan változzon meg az hogy udvarolsz neki folyamatosan. Idővel - ha még maradt benne némi érzelmi morzsa (és már nem csavarta el más a fejét) - akkor meghozzák a fentiek az eredményt. Na hajrá!
Sőt, még rosszabb a helyzet, nem a párját nem kívánja, hanem a szexet, ez a legrosszabb fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!