Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire erős kötődést okoz az orgazmus?
Mennyire köt össze 2 embert, mekkora hatalma van a férfinek a nő felett, csak azért, mert a nő kielégül a pasival?
Ti gondolkoztatok azon, rájöttetek, hogy a jó szex mennyire összeköt 2 embert ?
Kicsit egészségtelen a viszonyod a szexhez/másik nemhez.
Szerintem nem ad hatalmat. Nézd, elég sok nőnek okoztam hüvelyi orgazmust is, csiklósat pedig 1 kivételével mindenkinek akivel voltam. Nem éreztem hatalmat, pedig szerették nagyon amit csinálok és voltak akik erősen ragaszkodtak, már-már függők lettek. Nem is nagyon számitott hogy párkapcsolat vagy se.
A ragaszkodáshoz nyilván hozzátesz a pozitív élmény is. De gondolj bele, hogy orgazmust a legtöbb nő magának is tud csinálni!
Szóval nem az orgazmus váltja ki az erős köteléket, hanem az hogy jól bánsz a másikkal (technikailag és emberileg is). Nem mellesleg ez szükséges a jó szexhez is
Hetero férfi
Semennyire szerintem.
Nálam attól egy pasinak nem lesz hatalma fölöttem hogy eléri a minimumot amit elvárok.
Orgazmust okozni szinte bárki tud.
Viszont nincs 2 egyforma
Az akivel olyan szinten éled meg ami számodra földön túli ahhoz az emberhez ragaszkodni fogsz vagy ha nem is az emberhez de magához a technikához ahogy okozta neked igen
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!