Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire erős kötődést okoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire erős kötődést okoz az orgazmus?

Figyelt kérdés

Mennyire köt össze 2 embert, mekkora hatalma van a férfinek a nő felett, csak azért, mert a nő kielégül a pasival?

Ti gondolkoztatok azon, rájöttetek, hogy a jó szex mennyire összeköt 2 embert ?

2023. jún. 20. 07:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Semennyire valójában...
2023. jún. 20. 07:11
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Hormonok szabadulnak fel, s kötődést okoz
2023. jún. 20. 07:18
 3/11 anonim ***** válasza:
35%

Kicsit egészségtelen a viszonyod a szexhez/másik nemhez.

Szerintem nem ad hatalmat. Nézd, elég sok nőnek okoztam hüvelyi orgazmust is, csiklósat pedig 1 kivételével mindenkinek akivel voltam. Nem éreztem hatalmat, pedig szerették nagyon amit csinálok és voltak akik erősen ragaszkodtak, már-már függők lettek. Nem is nagyon számitott hogy párkapcsolat vagy se.

A ragaszkodáshoz nyilván hozzátesz a pozitív élmény is. De gondolj bele, hogy orgazmust a legtöbb nő magának is tud csinálni!

Szóval nem az orgazmus váltja ki az erős köteléket, hanem az hogy jól bánsz a másikkal (technikailag és emberileg is). Nem mellesleg ez szükséges a jó szexhez is

Hetero férfi

2023. jún. 20. 07:22
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Nekem minden orgazmuskor a hála ami eszembe jut,annyira csodálatos az érzés.Szoktam is mondani amikor már megtudok szólalni,hogy köszönöm.Okozhat függést,még ha nem is annyira jó a kapcsi már,a jó szex felülírhat mindent nálam.
2023. jún. 20. 07:28
 5/11 érdeklődő35 ***** válasza:
35%
Egy fiatal, önértékelési problémával küzdő személynél könnyen okozhat erősebb kötődést, ami persze akkor baj, ha csak alkalmira találkoznak eredetileg, és a partner nem is gondolkozik többen...
2023. jún. 20. 07:56
 6/11 anonim ***** válasza:
20%

Semennyire szerintem.

Nálam attól egy pasinak nem lesz hatalma fölöttem hogy eléri a minimumot amit elvárok.

2023. jún. 20. 08:58
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Megfelelő emberrel nagyon. A páromat alapból is nagyon szeretem, de egy kielégítő szeretkezés után mindig úgy érzem, hogy őrülten szerelmes vagyok belé.
2023. jún. 20. 08:58
 8/11 anonim ***** válasza:
35%

Orgazmust okozni szinte bárki tud.

Viszont nincs 2 egyforma

Az akivel olyan szinten éled meg ami számodra földön túli ahhoz az emberhez ragaszkodni fogsz vagy ha nem is az emberhez de magához a technikához ahogy okozta neked igen

N

2023. jún. 20. 09:18
 9/11 anonim ***** válasza:
18%
Ha megerőszakolnak is lehet orgazmusod, kötve hiszem, hogy kötődnél hozzá..
2023. jún. 20. 09:23
 10/11 anonim ***** válasza:
84%
A szex tud a hatalom eszköze lenni, de korántsem annyira erős, mint a párkapcsolattal összefüggően pl az anyagi függés, a magánytól való félelem vagy a társadalmi rang iránti vágy.
2023. jún. 20. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!