Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tűnnek el hosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el hosszabb időre, majd jelennek meg ismét bizonyos Rosszlányokon hirdető nők?

Figyelt kérdés
Megpróbálnak kiszállni, de képtelenek rendesen dolgozva megélni? Vagy más oka lehet?

2023. jún. 18. 20:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan csaj, aki csomószor a rendőrt hívta, mert baj volt. Nincs védelem mindenhol.
2023. jún. 19. 14:31
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
#30: mint írtam, nem a 90-es években vagyunk a kocsisoron... :D
2023. jún. 19. 15:02
 33/38 anonim ***** válasza:
96%

31# én is tudok olyan lányt, akinek nincs védelme, de pl. bekamerázta az ajtót a lakásán kívül belül.

Meg van a házban is 0-24 portaszolgálat.

Plusz jó környéken van a luxuslakótömb.

2023. jún. 20. 18:42
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

30#

Nincsen mindenhol védelem.

Nem mindegyik lány futtatott. Azoknál igen, van futtató, meg verőember. De az önálló lányoknál nem.

2023. jún. 20. 18:44
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Istenem mennyi hülyeséget össze hordtatok...

Verőemberek, havi több milliós bevétel, kurólak....

Kezdjük ott, hogy azok a lányok akik nem tudnak kialakítani egy visszajárós vendégkört, le fognak morzsolódni, a kérdés maximum az lehet, hogy mikor. Így most az ilyen 1-2 hónapig hirdető Vanessza (20) félékről felesleges is beszélni.

Úgy tudom egy napra a hirdetés az oldalon 11k, nagyobb csomagban értelemszerűen olcsóbb. Ugyanakkor ahogy néztem vannak egyéb extra díjak, különböző kiemelések stb.

Legyünk nagyvonalúak, számoljunk úgy 270.000 Ft-nyi hirdetéssel. Egy átlag tarifával számolva 9 vendéggel kell lennie egy normális hirdetőnek ahhoz, hogy kihozza magát nullára.

Akik szerint napi 6-8 vendége van egy hirdetőnek az vagy nem volt még rosszlányokos lánnyal, vagy Vanessza (18) kaliberekhez jár.

Egy jó 10/8-as és az feletti igényes, leinformálható nő napi 2-3-4 vendéget vállal.

Egy minőségibb hirdetőnél teljesen alap a sportolás, szoli, gyakori fodrász, smink stb. Ezekre elmegy havonta kb 20x annyi mint egy átlagos családanya esetében.

Aztán lehetne számolni mondjuk szilikon cicik árával, stb.

Ott van még akkor a lakhatás.

Egyébként ha nem az apád futtat a legutolsó putriban akkor nem kötelező 31 napot dolgoznia egy hirdetőnek sem. Tök alap egy igényes hirdetőnél, hogy mondjuk nem dolgozik amikor megvan neki, vagy épp lebetegszik stb.

Nyilván szépen lehet vele keresni, de szerintem sok rejtett költséggel jár.

2023. jún. 24. 10:40
 36/38 anonim ***** válasza:
97%
Van több prosti, aki a rendőrség mellett dolgozik.
2023. jún. 24. 15:31
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
35-ös: Napi 11k a hirdetés? :-o
2023. jún. 24. 16:02
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
33. A jó környék nem jelent semmit.
2023. aug. 2. 11:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!