Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el hosszabb időre, majd jelennek meg ismét bizonyos Rosszlányokon hirdető nők?
Figyelt kérdés
Megpróbálnak kiszállni, de képtelenek rendesen dolgozva megélni? Vagy más oka lehet?2023. jún. 18. 20:58
21/38 anonim válasza:
Tavaly nyáron 25 000/fél óráért bombázó tiniket dugtam, azóta felment az ára?
22/38 anonim válasza:
#21 fel, infláció van, meg áremelés a k.rváknál is. 20-25k-nál indul az átlagár, de amelyik kicsit is jól néz ki az lazán 30k-ról indít
23/38 anonim válasza:
Tavaly 12 000-ért dugtam Lunát Pécsett, szerintem ő is jól néz ki.
24/38 anonim válasza:
#20 Van ilyen lakásom, és azok a normál emberek akiknek kiadom, azok sem egyszerűek.
25/38 anonim válasza:
#23 12 ezerért??? Mi volt az, 15 perces program?
27/38 anonim válasza:
#26 Az nem rossz azért. Én is néztem korábban, csak olyan unott, használt feje van.
28/38 anonim válasza:
Mennyi hülyeséget összehordtok...
Biztos van 100.000-es lány is, de az átlag inkább 20-25e.
Védelmi pénz...? Nem a 90-es években vagyunk.
29/38 anonim válasza:
Védelmi pénz alapból kiszolgáltatott csajoknál van, pl cigányoknál. Ilyen helyről épeszű pasi eleve kifordul. A valamire való lányok max felfogadnak egy külsős kidobót, de az teljesen más, mint a védelmi pénzt szedő, ergo caqjokat futtató bűnözők.
30/38 anonim válasza:
#28 mindenhol van védelem... vagy van a lánynak stabil védelme aki bevédi, vagy megjelenik nála előbb-utóbb pár nemidénbarnult kigyúrt legény és meggyőzik róla hogy nem ártana ha lenne...
Szerinted a stricik miből élnek, veszik a 30 millás Audikat, bodzaszedésből?😂 Nem fognak egy ekkora "piacot" kihagyni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!