Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányoknak bejön egy 40 éves férfi?
40 vagyok és nagyon vonzanak a 20-25 körüli lányok. Van értelme próbálkozni? Tartok tőle hogy hülyének néznek majd.
40F
Én nem vagyok még 40, de több huszonéves lánnyal volt dolgom, meg 18-19 is volt.
Nem a kor számít (bár az igaz, hogy engem nem néznek annyinak, huszonévesnek néz a legtöbbje), hanem hogy van egy normális kiállásod, magabiztosságod, szórakoztató vagy, le tudod nyűgözni őket. És nyilván valamennyire az is számít, mennyire van egzisztenciád, akár tetszik, akár nem. Vagyis hogy ne kannásbort vedeljetek a parkban, meg számolgatni kelljen, van-e elég buszjegyre. Egy tizenévestől ez még lehet szórakoztató, de egy érettebb férfitől már többet várnak a lányok.
Szóval próbálkozni sosem értelmetlen, a legrosszabb ami történhet, hogy lepattintanak.
Nekem meg 30 évesen is kizáró ok, hacsak nem vagy Henry cavill. Akkor igen
Amúgy sok fiatal lány van 40 felettivel mert nekik van pénzük
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!