Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is azt tapasztalja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is azt tapasztalja, hogy a rosszlányok többsége egyszerűen béna az ágyban?

Figyelt kérdés

2023. jún. 17. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Sok tré hirdető van, ez igaz. 5-ből jó, ha 1 jó. Vidéken inkább 1/10.
2023. jún. 17. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Igen. De a jó lányok többsége sem az amit megálmodtam.

Megnyugtatásul közlöm, hogy ez fordítva fokozottabban igaz.

.

2023. jún. 17. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Nekem aztán tök mindegy lenne milyenek az ágyban, úgyis én dugom meg, nem ő engem. Csak az zavar amikor türelmetlenkedik meg 1 perc orál után sürget, hogy elélvezek-e már, vagy dugás közben kérdi. Nem vagyok egy casanova de rossz külsejű sem, és úgy tudom sok prosti így "dolgozik", tök mindegy, hogy egyébként mennyire szimpatikus a kuncsaft.

Összességében egyetértek, hogy rosszak az ágyban, csak nekem emiatt amit leírtam. Kicsit sajnálom, mert lehet, hogy néha elmennék egy-egy lányhoz, de jelenleg nekem egy 20 ezer forint körüli összeget nem ér meg az, hogy rosszul érezzem magam de legalább dugtam egyet.

2023. jún. 17. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem rosszak, csak már utálják a kuncsaftokat, mindegy hogy néz ki.

Van prosti ismerősöm, durva ahogy beszélnek az ügyfelekről. A szexet meg jó ha minden századik élvezi.

Ez kb olyan nekik mint a Bosch nál a szalagsorom dolgozni.

2023. jún. 17. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

100-ból 99 fekszik mint a fadarab, 1-2 műnyögés és alig várja hogy a kuncsaft végre befejezze - merthogy nem szeretetből teszi, előtted már x pasi volt aznap, meg másnap, harmadnap, egy hónap múlva is mennek a kuncsaftok szakmányban.

Amelyik kicsit is figurázik, lelkesebb - na az a méregdrága profik.rva, akinél sorban állnak, a pénzedért nem csak csinos külsőt ad hanem valami élmény-jellegű dolgot is. Megteheti az ára alapján, hogy csak napi 1-2 kuncsaftot vállal be (és abból is nagyon jól él).

2023. jún. 17. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Jobb lenne szerezni egy barátnőt de tényleg. Én pl. Elég visszafogott vagyok társaságban, munkahelyen csendes zárkózott. De az ágyban kb nincs olyan amibe nem vagyok benne, és imádok sokat mozogni. Jobban járnál szerintem egy olyannak akivel te is élvezettel fekszel össze, és próbáltok ki dolgokat.
2023. jún. 18. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Ja, hát 10-15 évvel ezelőtthöz képest tuti sokat romlott a helyzet. Akkor még a neten hirdetők minőségnek számítottak, ma már minden kva a két nagy oldalon van fent, az is, akit hatodmagával futtat ugyanaz a strici. Szóval felhígult a felhozatal, másrészről a kereslet is tömegesebbé vált (magyarán régen nem kvázott boldog-boldogtalan, nem tehette meg mindenki).
2023. jún. 18. 00:29
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Erre találtam egy megoldást: értékeléseket nézni, drágább csajhoz menni.
2023. jún. 18. 05:30
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Nos igen. Sajnos van kb 50-100 hirdető, akihez megéri menni, de ők 50/órától kezdődnek.
2023. jún. 18. 07:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a sok pozitív értékeléses nőnél is szívtam már meg. Akiről ráadásul jogos kritikát se lehetett írni az oldalon, mert letiltotta...
2023. jún. 26. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!