Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is azt tapasztalja, hogy a rosszlányok többsége egyszerűen béna az ágyban?
Igen. De a jó lányok többsége sem az amit megálmodtam.
Megnyugtatásul közlöm, hogy ez fordítva fokozottabban igaz.
.
Nekem aztán tök mindegy lenne milyenek az ágyban, úgyis én dugom meg, nem ő engem. Csak az zavar amikor türelmetlenkedik meg 1 perc orál után sürget, hogy elélvezek-e már, vagy dugás közben kérdi. Nem vagyok egy casanova de rossz külsejű sem, és úgy tudom sok prosti így "dolgozik", tök mindegy, hogy egyébként mennyire szimpatikus a kuncsaft.
Összességében egyetértek, hogy rosszak az ágyban, csak nekem emiatt amit leírtam. Kicsit sajnálom, mert lehet, hogy néha elmennék egy-egy lányhoz, de jelenleg nekem egy 20 ezer forint körüli összeget nem ér meg az, hogy rosszul érezzem magam de legalább dugtam egyet.
Nem rosszak, csak már utálják a kuncsaftokat, mindegy hogy néz ki.
Van prosti ismerősöm, durva ahogy beszélnek az ügyfelekről. A szexet meg jó ha minden századik élvezi.
Ez kb olyan nekik mint a Bosch nál a szalagsorom dolgozni.
100-ból 99 fekszik mint a fadarab, 1-2 műnyögés és alig várja hogy a kuncsaft végre befejezze - merthogy nem szeretetből teszi, előtted már x pasi volt aznap, meg másnap, harmadnap, egy hónap múlva is mennek a kuncsaftok szakmányban.
Amelyik kicsit is figurázik, lelkesebb - na az a méregdrága profik.rva, akinél sorban állnak, a pénzedért nem csak csinos külsőt ad hanem valami élmény-jellegű dolgot is. Megteheti az ára alapján, hogy csak napi 1-2 kuncsaftot vállal be (és abból is nagyon jól él).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!