Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tapasztaljátok, hogy ha nem dugjátok meg a csajt igazán alaposan, akkor nem is lesz kapcsolat sem belőle?
Ha valakivel eljutottam a szexig, mindig tartós lett a dolog. Összességében nagyon jónak számítok, volt csaj akivel szakítás után is összejártunk, mert a szex hiányzott neki velem.
Szóval igen, kötődést okoz a jó szex, a hiánya pedig távolodáshoz vezethet.
Ez hülyeség. Elsőre a legtöbb pasi baromira nem azt hozza az ágyban amit tud. Korán elélvező, de még az egészbe belesülő pasival is voltam már.
Egyik legjobb szerető pasim egy olyan srác volt, akinek én voltam az első és legalább 1 hónap volt, mire az első számomra is tökéletesen kielégítő együttlétet összehoztuk.
Kapcsolaton kívül nem dugok.
Különben sem megdugni kell, hanem szeretkezni velem. Nem: nő, kor: 25.
3-as vagyok újra.
Nekem akkor nagyon rövid kapcsolataim lettek volna. Alapvetően egy kivétellel az összes pasimmal elégedett voltam szexuális értelemben. Ugyanakkor legtöbb úgy indult, hogy össze kellett csiszolódni és ügyetlenkedések is voltak még bőven.
"Ha rossz a szex a csávóval akkor szakítás lesz ezt tapasztalom"
A rossz szexnek általában ez a vége, rosszabb esetben pedig megcsalás. Ezzel nincs is gond.
Elnézést kérek kedves #5-ös.
Félreértettem a kérdést ezek szerint.
Ha egy induló kapcsolatban rossz a szex az nem jelent semmit. Kell egy kis idő míg két ember összecsiszolódik. Míg megtanulják, hogy mi és hogyan jó a másiknak. Egy pár hónap (2-3) bénázás/összecsiszolódás nálam belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!