Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi számít magas libidónak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít magas libidónak egy nőnél?

Figyelt kérdés

2023. jún. 16. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Passz. Kinél mi én napjában többször is szexelek. 45 nő
2023. jún. 16. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Ja, csak maszturbálsz. Azt hittem van életed... de gondolhattam volna...
2023. jún. 16. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Most ezt így mire írta a kettes?
2023. jún. 16. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

A magas libbidó és a Nimfománia nem.ugyanaz

Az utobbi egy betegség

2023. jún. 16. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Csak az, ami kényelmetlen neki. Ha magas libidójú és van hozzá illő pasasa, akkor ezzel nincs semmi gond. Ha nincs pasasa (pl. erkölcsiségébe nem fér bele szexpartner, kapcsolatra meg nem talál számára vonzó pasast), akkor meg a kisebb libidó is gond, kielégületlenül feszült.
2023. jún. 16. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
#2#. Soha nem maszturbaltam! Hála istennek olyan a ferjem is aki mindig harcra kész. Az hogy neked nem jutott a jóból sajnalom.
2023. jún. 16. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Én annak érzem magam.

Napi szinten szexelnék. Egy időben napi kettő volt a normál, de többre sem mondtam nemet a páromnak. Majdnem minden nap masztizok is, emellett nyitott vagyok az újdonságokra, nő létemre elég perverz vagyok.

Mániás nem vagyok mégsem, mert ha nincs kapcsolatom, akkor kibírom szex nélkül, nem vagyok rosszul érte.

2023. jún. 16. 17:05
 8/9 anonim ***** válasza:
#6, gondolom a 2. válaszoló a kérdezőnek szánta a hozzászólását. Miből gondoltad, hogy neked szól? Nem te említetted a maszturbációt, hanem a kérdező hashtag-elte...
2023. jún. 16. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Napi 2-3 szex
2023. jún. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!