Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Szerintetek undorító,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szerintetek undorító,ha egy nő hasa szülés után striás marad?

Figyelt kérdés
Elvált nő vagyok.
2023. jún. 15. 09:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. A megfelelési kényszer a probléma.
2023. jún. 15. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Én is nő vagyok, én ugyan nem szültem de van nekem is, valamennyire eltuntetheto, halvanyithato meg vannak lezerkezelesek is amik elég hatasosak ha az jót tenne az önbizalmadnak. Alapvetően szerintem sok ferfinak is van, nem csak nőknek, akinek meg ez a fontos azzal nem kell foglalkozni, csomó ferfinak meg kicsi a farka, azzal meg legyünk megértőek? Akkor hogy is van ez? Ők meg nem azok? Nagyon rossz fele megy a világ
2023. jún. 15. 10:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, ha szeretem elfogadom így is.
2023. jún. 15. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem,.. ez nem undorító, ezt el kell fogadni mint 1 kis szépséghiba a bőrön, de ettől még a csajszi lehet nagyon is vonzó, és kívánatos.

Sokkal undorítóbb az,ha egy nő nem higiénikus, nem tud alaposan megtisztálkodni(főleg a szex előtt),és ott lent neki ..túrós meg büdös mint a dögkút. No az undorító!

47F

2023. jún. 15. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az,természetes dolog.Van benne valami vonzó is..
2023. jún. 15. 13:27
 16/16 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem meg kibãszottul szánalmas, hogy bárki, akinek a teste tropára ment a szülés(ek) miatt, az a válaszok alapján azt hiszi a felmosórongyra, hogy függöny. Aztán csodálkozik a valóságban, hogy 100-ból 99 alkalommal miért a Ropiseggű Roziba szeret bele a kiszemelt férfi Lógó Lujza helyett.

Azért, mert az itt tobzódó recskahuszárok és kényszeres szexbetegek között még egy leharcolt csataló is megfelel lyuk-lyuk alapon, a valóság nem ez, és ezt 0% értékelés sem fogja felülírni.

2023. jún. 15. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!