Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Közel 25 éves fiú vagyok és még soha nem volt barátnőm, és még szűz is vagyok. Szerintetek ez gáz?2023. jún. 14. 21:47
11/26 anonim válasza:
Velem szakított már azért lány mert szűz voltam 16 évesen. Ő volt 18 éves. Azt mondta biztos nem fog lefeküdni egy olyannal aki még életében nem látott puncit. Hát nem esett jól az fix de utána szerencsémre megismerkedtem mással aki ugyan úgy szűz volt és 4 hónap elteltével miután összejöttünk megtörtént aminek megkellett 😂
12/26 anonim válasza:
Alapjában nem gáz, de kapd össze magad, mert már eléggé a lehetőségeid végén vagy! Most még találhatsz olyan nőt, aki hajlandó lesz "betanítani", de ha még sokat tökölsz, akkor örökre szűz maradsz.
Nekem 24 évesen sikerült elveszteni, de barátnőm azért volt korábban is. Ha még barátnőd sem volt soha, akkor rohadt sürgősen meg kell tanulnod csajozni, amihez a legfontosabb az önbizalom. Nekem is sok időbe telt de muszáj, mert 30 fölött már minden nőnél megszólal a vészcsengő, hogy ha ez a pasi szűz, akkor vagy hülye vagy pszicho.
Ja, és nehogy az első randin kinyögd a nőnek, hogy szűz vagy, mert úgy otthagy, mint eb a szaharát!
13/26 anonim válasza:
Nem gáz. Hogy mások meg mit gondolnak erről, arra meg tegyél magasról.
14/26 anonim válasza:
Hazudj róla, különben az is maradsz.
15/26 anonim válasza:
A lényeg, hogy kapd össze magad, járj el társaságba pl táncsuli, eskrima edzés, vagy lovaglás és ismerkedj fiatal b@szatlan picsákkal, hajrá. Ja és már a tyúktartás se olcsó!
16/26 anonim válasza:
Előny is lehet. A partnered ha van esze megbecsüli, hogy olyan fiúja van aki nem az exeihez fogja hasonlítgatni, szex közben nem villan be az ex tökéletes valaga.
17/26 Rocco20 válasza:
Nem gáz. Simán csak szerencsètlen vagy. Gondolom egèsz nap a telefonodat nyomokodod meg xbox-ol.
18/26 anonim válasza:
Hát figyi, téged zavar? Mert itt ez a kulcskérdés. Ha zavar, akkor sürgősen változtatnod kell. Ha nem, akkor nem... max örökre így maradsz.
19/26 anonim válasza:
Nem, nem igazán érdekel, és ha hiszed ha nem az emberek 99,9%-t a legkevésbé sem érdekli, hogy az vagy vagy sem, vagy te az utcán mindenkihez odamész és megkérded szűz-e még?
20/26 anonim válasza:
Nem. Én is az vagyok, úgyhogy nem vagy vele egyedül.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!