Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok kezelni azt, amikor a párotokkal a rossz viszony miatt nem volt szex? 20 éve élünk együtt. Szeretem őt, ő is engem a szíve mélyén, de katasztrófa a szex. Soha nem csaltam meg, de most mindenfelé azt keresem, hogy hol van olyan nő,
Terápiás sorozatokkal semmire sem mentek, sem a mindenféle önsegítő könyvekkel! Vannak helyzetek amikor csakis személyesen tud terap. segíteni - ez is ilyen lesz. Ha egy képzett pszichológusnak sincs ötlete... hát akkor nekünk sem lesz...
S bocs, de attól hogy szexről beszélgetsz itt vagy máshol egy nővel az mennyiben oldja meg szerinted a problémádat?
A legtisztességesebb az, ha ezt nyíltan megbeszéled vele.
Kezdeném kb. azzal, hogy a mindennapokban akkor tudom jó kedvvel végezni a munkát, akkor magas az önértékelésem, lelki békém (mely kihat fellépésemre, mások ez alapján ítélnek meg), ha szabadidőmben minőségi szexszel tudok feltöltődni.
Aztán hogy mi legyen: válás/szakítás, új kapcsolatra kaphatsz szintedhez mérten legjobb nőt; engedély szeretőhöz vagy prostizáshoz…
Kedves kérdező!
3 alapvető kérdést kell feltenned:
1. Akarsz-e még szexelni?
2. Akarsz-e még az asszonnyal szexelni?
3. Akarsz-e még más nővel kapcsolatot?
I. = igen
N.= nem
1. I 2. I 3. I. = szerető
1. I 2. I. 3. N. = házasság-mentés, szexterápia
1. I 2. N. 3. N.= prosti
1. N. 2. N. 3. I. = barát-barátnő, plátói kapcsolat
1. N. 2. N. 3 N. = maszti, hobbik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!