Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szex élmények,storyk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex élmények,storyk?

Figyelt kérdés

arra vagyok kíváncsi h nektek mi a storytok röviden az elso szexről tervezet v spontan,szerelmesek voltatok,mind2 tudtátok élvezni, mennyi ido utan mentettek bele mind2 h akarjatok

ilyesmire gondolok

2023. jún. 13. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem volt még ilyen.
2023. jún. 13. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Ez így itt kicsit hosszú lenne.
2023. jún. 13. 22:17
 3/9 A kérdező kommentje:
nem kell mindent csak ugy roviden milyen volt
2023. jún. 13. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
26 Évesen szűz vagyok, még nem volt párkapcsolatom.
2023. jún. 13. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Én 16 voltam, a srác 18. Kb 4-5 hónap együttjárás után feküdtünk le. Nem nagyon emlékszem a részletekre, már ezer éve volt.
2023. jún. 13. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
19 évesen alkalmiban, ergo valamennyire spontán
2023. jún. 13. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyorsan elsültem.
2023. jún. 14. 06:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fizettem egy kolléganőmnek hogy vegye el a szüzességem. A szex alapvetően nagyon jó volt vele.
2023. jún. 14. 06:15
 9/9 anonim ***** válasza:
83%

23 voltam. A srácot egy közös barátunkon keresztül ismertem meg (külföldön történt, ösztöndíjjal voltam kinn az egyetemen). Sosem beszéltünk sokat, amikor először láttam (akkor még nem volt semmi) már akkor is megjegyeztem, hogy nagyon jól néz ki. Amikor másodszor találkoztunk, akkor se nagyon mutatott érdeklődést, de rendes volt.

Majd volt egy buli egy kollégiumban ahova mentem a barátaimmal. Kicsit többet ittam, mint szoktam, be voltam csiccsentve. Majd összefutottunk, én köszöntem csak neki majd megkérdezte kijön-e valaki dohányozni. Nem dohányzom, de úgy voltam vele miért ne.

Kinn beszélgettünk és aznap este smároltunk, petting, de nem volt szex.

Ez egyszer megismétlődött egy másik rendezvényen, de akkor se volt szex.

Majd egy hétre rá nálam volt buli ahol én laktam. Ott is ott volt. Egész este nem jött oda, de a szemem sarkából láttam, hogy figyel. Már ilyen hajnali 3 fele járt amikor végre odajött, beszélgettünk, de már tudtuk hogy mi lesz. Csókolóztunk kint, majd a folyosón majd bementem a szobámba és utánam jött.

Én elmondtam, hogy szűz vagyok, de nem akarta elhinni. Jó volt. Alapvetően figyelmes volt, csak egy évvel volt nálam idősebb de jóval tapasztaltabb. Őrült jó volt köztünk a kémia, jól csókolt, jók voltak az érintései, szenvedélyes volt, stb.

Nem bántam meg, pedig csak alkalmi volt. Persze jobb lett volna, ha a szerelmemmel csinálom, de utólag rájöttem, hogy túl van misztifikálva.

Lányként sok rémsztorit olvastam azoktól akik egyéjszakásban vesztették el, de szerintem ha normális partnered van, aki odafigyel, akkor egyáltalán nem rossz.

Én elég felnőtt voltam, hogy tudjam kezelni ezt, kamaszként lehet más.

2023. jún. 14. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!