Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szereted látni ahogy elélvez egy pasi?
Figyelt kérdés
Ha igen mit szeretsz benne, és mi tetszik?2023. jún. 12. 21:34
1/9 anonim válasza:
Az arcat szeretem nezni
A tobbi nem erdekes
3/9 anonim válasza:
Az egészet!!
Az arcát, a szemeit, ahogy felépül az orgazmusa, az azt megelőző pillanatokat is.
Azt is szeretem látni amikor a kezem között élvez, a zacsek ráncosodását, felhúzódását, a farok maximális keménységét, élvezéskor a pumpálást, lüktetést meg persze azt is ahogy kibugyog/spriccel.
Az utórángásokat is imádom.
4/9 anonim válasza:
Igen, mostanában kezdett el érdekelni - a mostani kapcsolatomnál.
Szinte majd' megveszek, csak lássam a páromnál, ahogy lövell ki az ondó! Kíváncsivá tesz rendszerint...
5/9 anonim válasza:
Igen, imádom nézni, és extrán felizgat, hogy a részese/kiváltó oka lehetek.
7/9 anonim válasza:
Férfit igen - élőben, magamutogató recskamatyit senki sem.
9/9 anonim válasza:
Élőben vagy filmen? Bár igazából mindkettő nagyon jó, de eltérő okokból. A valóságban, amikor a párommal csináljuk, akkor a reakcióit szeretem figyelni közben, az arcától kezdve a teste rezdülésein át mindent. Ilyenkor nem is az a lényeg, hogy hova meg mennyi jön tőle konkrétan. A filmekben ezzel szemben a farokra szoktam koncentrálni inkább, és arra, hogy mekkorát élvez a pasi, milyen messzire és mennyit lő a végén. Úgyhogy ott tetszik az is, ha a vége előtt kiveszi, és direkt a lány testére vagy arcára engedi, mert úgy jól látható az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!