Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen szakos hallgató lányok a legjobbak a szexben?
Óvónénikkel mondjuk kipróbálnám...
"Óvónéni gyere,
Itt a farkam nesze!!!!"
Hogy egy klasszikust idézzek:))
8,9,15
Lehet nem releváns; Bölcsészeti szakra jelentkeztem volna, előtte média és művészet érdekelt, informatika.
Eddig nem volt panasz, sőt.
Sajnos néha én érzem magam soknak a párom számára. :)
Sok dolog érdekel, napi 2-3x libidó ami azért sok helyzetben annyira nem jó. :(
Én is magamra szavaztam így, mint infó.
Viszont teljesen mást tanulok most. (Nem egyetem)
Napi 2-3x kívánásra megoldás : elsímogatod magad, minél meredekebb helyen, annál izgisebb és hamarabb elélvezel tőle, aztán kisimult arccal teszed tovább a dolgod. :-)
Én egyszer étteremben vacsora közben elujjaztam a bnőmet, egymás mellett ülve. Jobbkézben a villa, bal kézzel szoknya felhúzva-bugyi félre módon ettük a rizseshúst, s egyszercsak elcsurrant a puncija a tenyerembe :-), lehunyta a szemét 10sec. ig és evett tovább.
Egyik mérnökhallgató csaj mindig arra nedvesedett, hogyha fizikáról beszéltem neki XDD
Egy bölcsész csaj meg attól hogyha gitároztam neki 30y meg Kispál számokat.
Mindegyiknél érdekes volt az előjáték annyi szent.
De mindketten a kemény szexet szerették, fojtogatás, mélytorok, meg hasonlók.
A bölcsészek lemaradtak a szavazásból. :(
Bölcsész vagyok, de eddig akárkivel együtt voltam, vagy csak orálisan kielégítettem, megkaptam, hogy én vagy az eddigi legjobb akivel voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!