Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nök miért szeretik kevésbé kapni az orális szexet mint a ferfiak ?
Én úgy vettem észre, hogy kevés nő van akit tényleg hidegen hagy, sokkal inkább a pasi az oka, hogy nem szeretik. Pl. te kérdező szeretnéd, ha szopnanak a nők úgy, hogy neked nem igazán élvezetes, nem tart fél percnél tovább soha és az is úgy, hogy közben undorral csinálják? Na a nők ezért nem élvezik, nem tudják elengedni magukat és ezt az olyan pasik látják, akik mindennél jobban szeretnek nyalni. Sajnos nem nyaltam ki sok nőt életem során, pedig jobban szeretem, mint a szex bármelyik részét, de nem volt panasz, viszont nem ment el mindegyikük sajnos (akikkel kevesebb ideig voltam és nem sikerült teljesen egymásra hangolodni), de akik nem mentek el azok is élvezték, mert látták rajtam, hogy örömmel állok neki és ez talán a legfontosabb, mert ha örömmel állsz neki, akkor nem esik nehezedre úgy csinálni, ahogy a nő akarja és ez kb. a legfontosabb.
Amúgy igen, sok nő nem beszél, hogy mit hogy, de vannak egyértelmű jelek (pl remegés), ami alapján tudod mit kell csinálni merre nyalni, nem tudom ez nem egy atomfizika. Itt persze nem beszélek a színésznőkről, akik megjatszak magukat, azok magukkal tolnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!