Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nök miért szeretik kevésbé kapni az orális szexet mint a ferfiak ?
Figyelt kérdés
Én imádom látni és érezni ahogy a nyelvemtöl vonaglik a teste férfiként.2023. jún. 11. 22:59
11/28 anonim válasza:
Imadok Puncit nyalni eddig nem volt ram panasz szerencsére
12/28 anonim válasza:
Mindig megkérdezem a nőt, hogy hogyan szereti kapni a kinyalást. Előfordult, hogy magamtól nem jöttem rá, hogy bepucsítva szeteti, és csiklótól fenékig. A gonolatolvasás valamiért elvárás felőlük 🙂
13/28 anonim válasza:
Csak mert nálunk is téma volt. Azt mondta a feleségem, hogy amikor kinyaltam, már majdnem jó volt neki, amikor elkezdtem dugni. Azóta valamiért nem akarja. Könyörgöm, akkor még volt merevedésem, de már akkor is tartani kellett tőle, hogy egyszer elmúlik.
14/28 anonim válasza:
Szeretem jól esik
De szopni könnyebb gyorsabb egyszerűbb
A nyalás macerás neki kell vetkőzni
És nem mindig szeretek ezzel szórakozni
15/28 anonim válasza:
12-es vagyok. Miért pontoztok lefelé? 🙂
16/28 anonim válasza:
Nekem alap. Imádom, hogyha nyal a párom. Utána azért dugjon is meg jól, de orál nélkül nem szex a sex.
17/28 anonim válasza:
#15 mert nem szeretik az igazságot.
18/28 anonim válasza:
En még a popot is ki szoktam nyalni ha engedi a hölgy
19/28 anonim válasza:
17
De a nő szerette így kapni, és engem pontoznak le? :D
20/28 anonim válasza:
Nagyon kevés férfi tud igazán jól nyalni bármennyire is próbálkoznak. Viszont ha kifogsz egy olyan pasit aki igazán jó benne akkor elképesztően élvezetes tud lenni. Szerintem legjobb érzés a világon ha valaki jól nyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!